HP's nieuwe apparaten zijn er om hybride werk voor iedereen beter te maken

HP's nieuwe apparaten zijn er om hybride werk voor iedereen beter te maken
HP's nieuwe apparaten zijn er om hybride werk voor iedereen beter te maken
Anonim

HP heeft verschillende nieuwe apparaten aangekondigd die zijn ontworpen voor hybride (of gewoon werk) omgevingen, waaronder een 4K-webcam, 4K-scherm, alles-in-één desktop en een folio-laptop-tablet.

De eerste van HP's nieuwe apparaten, de Dragonfly Folio G3, is de meest hybride-vriendelijke van de groep (zowel conceptueel als letterlijk). Het maakt gebruik van een pull-forward-structuur voor soepele overgangen tussen de drie configuraties en herbergt een 8MP-camera met een gezichtsveld van 100 graden dat meer video-oproepvriendelijk is. Het nieuwe folio maakt ook gebruik van dynamische spraaknivellering om spraakgeluid helder te houden. De prestaties zijn ook niet traag, met Intel vPro-processors, geüpgraded LPDDR5-geheugen (tot 32 GB) en het potentieel voor maximaal 2 TB interne opslag.

Image
Image

Wat betreft de 34-inch alles-in-één desktop-pc, zegt HP dat het bedoeld is om een "studio-achtige ervaring" te bieden die dubbele videostreaming en eenvoudig schakelen tussen camera's ondersteunt, iets dat volgens hem ideaal is om beide te laten zien jezelf en je werk tijdens online meetings. Het wordt geleverd met een 16 MP afneembare camera die in verschillende posities kan worden geplaatst, en natuurlijk wordt het geleverd met een 34-inch scherm. Om precies te zijn, een 34-inch 5K-scherm met Intel vPro-processors en een NVIDIA GeForce RTX GPU.

Dan is er de Z32k G3 4K USB-C Display, die HP "'s werelds eerste IPS Black-display met Thunderbolt 4-technologie" noemt. Het biedt naar verluidt diepere donkere tinten, levendigere kleuren, een breder kleurbereik en projecteert het allemaal in 4K ultrahoge resolutie.

Image
Image

Ten slotte heeft HP ook zijn nieuwe 965 4K Streaming Webcam onthuld, die de nadruk legt op zowel video- als audiokwaliteit. Het kan video opnemen tot 4K, maakt gebruik van AI-framing en autofocus, en is gebouwd met een 18 mm F2.0 grote lens voor helderdere beelden, zelfs bij weinig licht. Het heeft ook een paar microfoons met ruisonderdrukking voor helderder klinkende gesprekken.

Je kunt nu de Dragonfly Folio G3 en de 965 4K Streaming Webcam bestellen vanaf respectievelijk $2, 379 en $199. De 34-inch alles-in-één desktop staat gepland voor release in september, vanaf $2.119, en de Z32k G3 4K USB-C Display staat gepland voor november, hoewel de prijs nog niet bekend is.

Aanbevolen: