Nieuwe rapporten suggereren limieten voor WhatsApp-ondersteuning voor meerdere apparaten

Nieuwe rapporten suggereren limieten voor WhatsApp-ondersteuning voor meerdere apparaten
Nieuwe rapporten suggereren limieten voor WhatsApp-ondersteuning voor meerdere apparaten
Anonim

Een nieuw rapport lijkt te suggereren dat de ondersteuning voor meerdere apparaten voor WhatsApp beperkter zou kunnen zijn dan sommige gebruikers hadden gehoopt.

Volgens een nieuw bericht van WABetaInfo wordt de functie voor meerdere apparaten van WhatsApp over een paar maanden gelanceerd voor bètatesters op iOS en Android, en kunnen maximaal vier apparaten en één smartphone worden gekoppeld naar je WhatsApp-account. 9To5Google merkt op dat ondersteuning voor ondersteuning voor meerdere apparaten beperkt zal zijn tot WhatsApp Web, WhatsApp Desktop en het slimme display van Facebook Portal.

Image
Image

Als je hoopte je WhatsApp-account te kunnen gebruiken op zowel een iOS- als een Android-telefoon, dan ben je waarschijnlijk teleurgesteld om dit nieuws te horen. Het is onduidelijk of het bedrijf in de toekomst zal veranderen hoe ondersteuning voor meerdere apparaten werkt, maar voorlopig lijkt dit de manier te zijn waarop WhatsApp van plan is om de langverwachte functie aan te pakken.

WhatsApp is een van de grootste berichten-apps die over de hele wereld worden gebruikt, dus ondersteuning voor meerdere apparaten is essentieel. Bovendien zegt het nieuwe rapport dat WhatsApp-gebruikers geen internetverbinding op hun apparaat nodig hebben om WhatsApp Web, desktop of het slimme display van Facebook Portal te blijven gebruiken. In plaats daarvan gebruikt het alle actieve wifi van je andere apparaten om berichten en media te verzenden en ontvangen.

…ondersteuning voor meerdere apparaten is beperkt tot WhatsApp Web, WhatsApp Desktop en het slimme display van Facebook Portal.

Zelfs met de hierboven vermelde beperkingen, zal ondersteuning voor meerdere apparaten voor WhatsApp een welkome update zijn. Het enige dat gebruikers nu kunnen doen, is wachten tot het bedrijf meer officiële informatie over een mogelijke releasedatum bekendmaakt.

Aanbevolen: