Dell's nieuwe notebooks zijn ontworpen voor hybride werk

Dell's nieuwe notebooks zijn ontworpen voor hybride werk
Dell's nieuwe notebooks zijn ontworpen voor hybride werk
Anonim

Er zijn drie nieuwe Dell-laptops onthuld, elk ontworpen met hybride werk en samenwerking in het achterhoofd.

Dell heeft zijn nieuwste Latitude- en Precision-laptops aangekondigd, die naar eigen zeggen zijn gebouwd om tegemoet te komen aan mensen in verschillende soorten hybride werkomgevingen. De Latitude 9330, Precision 7670 en Precision 7770 bieden extra kracht en betere beveiliging, gehuisvest in kleinere en dunnere (d.w.z. meer draagbare) frames.

Image
Image

De Latitude 9330 is niet alleen gemakkelijker mee te nemen, maar beschikt ook over een "collaboration touchpad" met extra aanraakgebieden die de opties voor microfoon, video en scherm delen kunnen bedienen. Deze gebieden worden automatisch geactiveerd tijdens videovergaderingen en worden uitgeschakeld zodra die vergaderingen voorbij zijn, dus je hebt nog steeds een volledig trackpad om de meeste tijd te gebruiken.

De Precision 7670 biedt ondertussen twee chassisopties (dun of prestatie), zodat je kunt kiezen tussen betere draagbaarheid of een krachtiger systeem. Met beide heb je een 16-inch vormfactor en er zijn ook tal van andere hardware-opties zoals geheugen en harde schijfformaten beschikbaar.

Image
Image

Wat betreft de Precision 7770, het is een 17-inch stuk hardware dat niet meerdere chassis biedt om uit te kiezen, maar de interne specificaties zijn net zo configureerbaar als de 7670. En beide nieuwe Precision-modellen zullen gebruiken wat Dell verwijst naar Compression Attached Memory Module (CAMM): een nieuwe fysiek dunnere vorm voor DDR5-geheugen. Iets wat Dell beweert, verkleint de benodigde grootte van het onderdeel zonder in te boeten aan prestaties.

Volgens Dell zal de Latitude 9330 in juni wereldwijd verkrijgbaar zijn, terwijl de Precision 7670 en Precision 7770 in het tweede kwartaal van het fiscale jaar (april tot en met juni) worden verwacht. Er is nog geen prijsinformatie voor de nieuwe modellen bekendgemaakt, maar Dell zegt dat er meer informatie zal worden verstrekt dichter bij de verzending.

Aanbevolen: