Apps verwijderen op een Amazon Fire-tablet

Inhoudsopgave:

Apps verwijderen op een Amazon Fire-tablet
Apps verwijderen op een Amazon Fire-tablet
Anonim

Wat te weten

  • Vanuit het startscherm: Druk lang op een app-pictogram > App verwijderen in het pop-upmenu.
  • Vanuit de bibliotheek: druk lang op een app-pictogram > Verwijderen van apparaat.
  • Vanuit de app Instellingen: Apps en meldingen > Bekijk alle X apps > tik op het app-pictogram> Verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe je apps van een Amazon Fire-tablet verwijdert om opslagruimte vrij te maken.

Bottom Line

Omdat de Fire-tablet is gebaseerd op het Android-besturingssysteem, functioneert de Fire-tablet op dezelfde manier als veel tablets op de markt. Als zodanig zijn er een handvol methoden om apps te verwijderen. De volgende stappen zijn vergelijkbaar bij het verwijderen van apps op Android-telefoons of -tablets.

Apps in de bibliotheek verwijderen

De bibliotheek van je Amazon Fire bevat alles wat je op het apparaat hebt geïnstalleerd, van boeken tot apps. Hier leest u hoe u apps uit de bibliotheek kunt verwijderen.

  1. Open je Bibliotheek door erop te tikken in de rechterbovenhoek van je scherm.
  2. Druk lang op het app-pictogram van de app die u wilt verwijderen. Selecteer Verwijderen van apparaat.
  3. Tik op het App Info-scherm van de gekozen app op de knop Verwijderen. Bevestig dat u de app wilt verwijderen in de volgende prompt.

    Image
    Image

Apps verwijderen met het app-infoscherm

Het app-infoscherm is een geweldig gebied om app-machtigingen te verfijnen, evenals hoe uw apps gegevens gebruiken. Het is ook een gemakkelijke manier om een app te verwijderen.

  1. Elke keer dat je een app-pictogram ziet, kun je een contextuele prompt openen door er lang op te drukken. Selecteer App verwijderen.
  2. Na het tikken op App verwijderen, krijg je een prompt waarin je wordt gevraagd om te bevestigen dat je de app wilt verwijderen.
  3. Selecteer OK.

    Image
    Image

Apps verwijderen in Instellingen

  1. Open Instellingen en selecteer Apps en meldingen.
  2. Zodra in Apps & Meldingen, zoekt u de app die u wilt verwijderen in de lijst Recent geopende apps of selecteert uAlle X-apps bekijken (de X is het aantal apps op het apparaat).

  3. Selecteer de app die je wilt installeren. Hierdoor wordt de pagina App Info weergegeven.
  4. Tik in App Info van de geselecteerde app op Verwijderen. Tik op OK om te bevestigen dat je de betreffende app wilt verwijderen.

    Image
    Image

Kunt u vooraf geïnstalleerde apps op een Amazon Fire-tablet verwijderen?

Hoewel sommige vooraf geïnstalleerde apps zoals The Washington Post probleemloos kunnen worden verwijderd, kunnen andere dat niet zonder een diepe duik in de foutopsporingssoftware van het apparaat te hoeven doen. Wat u echter wel kunt doen, is alle ongewenste vooraf geïnstalleerde apps in hun eigen map groeperen, weg van de rest van uw apps. U kunt apps als volgt ordenen:

  1. Houd een app ingedrukt die je in een map wilt plaatsen.
  2. Sleep die app over een andere app die je niet meer wilt gebruiken, maar die je niet kunt verwijderen. Laat los om een nieuwe map te maken.

  3. Ga door met stap 2 met elke vooraf geïnstalleerde app die je niet wilt gebruiken door ze naar de nieuw gemaakte map te verplaatsen.

FAQ

    Hoe sluit ik apps op mijn Fire Tablet?

    Om een Fire Tablet-app te sluiten, tikt u op de vierkante navigatieknop om actieve apps te zien en veegt u vervolgens omhoog in het app-venster dat u wilt sluiten. Als u een app geforceerd wilt sluiten, gaat u naar Instellingen > Apps & meldingen, kiest u de app en tikt u op Geforceerd stoppen.

    Hoe verwijder ik foto's op mijn Fire Tablet?

    Tik in de Amazon Photos-app op de foto, houd deze vast en tik vervolgens op de drie stippen > Verplaats naar prullenbak. Je kunt ervoor kiezen om de app van je apparaat en/of cloudopslag te verwijderen.

    Hoe verwijder ik advertenties op een Fire Tablet?

    Als u advertenties op een Fire-tablet wilt verwijderen, gaat u naar Settings > App & Notifications > Amazon App Settings > Startschermen en schakel Aanbevelingen. uit

    Hoe reset ik mijn Fire Tablet?

    Om je Fire Tablet te resetten, ga naar Instellingen > Apparaatopties > Reset naar fabrieksinstellingen> Reset Ga voor oudere Kindle Fire-tablets naar Settings > More > Device > Reset naar fabrieksinstellingen > Wis alles

Aanbevolen: