Nieuwe Samsung Odyssey Ark geeft je goedheid met gebogen scherm

Nieuwe Samsung Odyssey Ark geeft je goedheid met gebogen scherm
Nieuwe Samsung Odyssey Ark geeft je goedheid met gebogen scherm
Anonim

Het "wereldprimeur" (volgens Samsung) 55-inch gamingscherm met een 1000R-curve (de meest gebogen gamingmonitor die er is) is klaar voor lancering, met reserveringen vanaf vandaag.

Gebogen monitoren zien er misschien bizar uit in vergelijking met de flatscreens die de meesten van ons gewend zijn, maar ze bieden vaak een groter weergavegebied terwijl ze minder fysieke ruimte in beslag nemen. Bovendien kan de kromming van het scherm een meer meeslepende ervaring creëren voor films en videogames, aangezien het scherm zich in uw perifere zicht wikkelt. Samsung's Odyssey Ark doet dat ook, maar groter (55-inch), met de nadruk op visuele prestaties en de mogelijkheid om snel de schermpositie, beeldverhouding, grootte en Multi View te veranderen.

Image
Image

Veel belangrijke kenmerken van gamingschermen zijn een resolutie van 4K (3, 840 x 2, 160) met een respectabele verversingssnelheid van 165 Hz. De Odyssey ark claimt ook een responstijd van 1 ms, dus er zou weinig tot geen merkbare vertraging moeten zijn tussen controller-ingangen en acties op het scherm. En het is voorzien van een mat display voor het verminderen van schittering (een veelvoorkomend probleem bij gebogen schermen), samen met vier ingebouwde luidsprekers met twee centrale woofers voor een allesomvattender geluid.

Dan is er de Cockpit-modus, waarmee de Odyssey Ark kan draaien op zijn in hoogte verstelbare standaard (HAS) om te schakelen tussen een horizontale en verticale weergaveconfiguratie. Afhankelijk van wat er op het scherm gebeurt, kan het worden aangepast om de onderdompeling verder te verbeteren.

Image
Image

Veel van deze opties worden bestuurd via de meegeleverde Ark Dial, een controller op zonne-energie die speciaal is gemaakt voor de Odyssey Ark.je kunt meerdere schermweergaven tegelijk aanpassen, de schermgrootte regelen (tussen 27-inch en de volledige 55-inch), de hoogte-breedteverhoudingen wijzigen en natuurlijk kantelen tussen horizontale en verticale modi.

Reserveringen voor de Odyssey Ark zijn nu open op Samsung.com voor geselecteerde (niet-gespecificeerde) regio's, met een uiteindelijke prijs van $ 3499,99, waarbij Engadget meldt dat de verkoop officieel in september zal beginnen. We hebben contact opgenomen met Samsung voor bevestiging.

Aanbevolen: