De wereld is niet langer plat met de nieuwe 3D-monitoren van Acer

De wereld is niet langer plat met de nieuwe 3D-monitoren van Acer
De wereld is niet langer plat met de nieuwe 3D-monitoren van Acer
Anonim

Acer introduceert twee nieuwe monitoren in zijn SpatialLabs-reeks met de mogelijkheid om in stereoscopisch 3D weer te geven.

De SpatialLabs View en View Pro zijn beide 15,6-inch 4K-schermen die kunnen worden aangesloten op een pc en die 3D-beeldvorming zonder bril bieden. Het verschil tussen hen is hoe ze bedoeld zijn om te worden gebruikt: het basismodel van View is meer voor entertainment en de View Pro is gericht op werkomgevingen.

Image
Image

De SpatialLabs View kan stereoscopisch 3D weergeven dankzij de TrueGame-app. Volgens Acer gebruikte het ontwikkelaarsinformatie over gamemodellen en omgevingen om games in 3D te presenteren. Niet elke game ondersteunt stereoscopisch 3D, maar Acer heeft een lijst met meer dan 50 titels die dat wel doen, waaronder God of War en Forza Horizon 5.

Het activeren van 3D op de weergave lijkt vrij eenvoudig te zijn. Acer stelt dat je alleen de TrueGame-app hoeft te openen en de game die je wilt in 3D hoeft te selecteren. De View Pro daarentegen heeft Model Viewer. Met deze app kunnen makers middelen samenbrengen en weergeven als een 3D-model.

De Pro ondersteunt alle belangrijke bestandsindelingen en 3D-ontwerpsoftware zoals Solidworks en Cinema 4D. Het biedt ook Sketchfab-integratie die toegang geeft tot een enorme bibliotheek met gratis en premium 3D-middelen voor projecten.

Image
Image

De twee monitoren delen enkele functies. Ze zijn beide 3,3 lbs, dekken de Adobe RGB-kleurruimte en hebben een stand-alone VESA-montage aan de achterkant.

De SpatialLabs View wordt gelanceerd in de zomer van 2022 en begint bij $ 1.099. Acer heeft de releasedatum of het prijskaartje voor de View Pro nog niet aangekondigd.

Aanbevolen: