Hoe update ik Firefox? (Meest recent: Firefox 104)

Inhoudsopgave:

Hoe update ik Firefox? (Meest recent: Firefox 104)
Hoe update ik Firefox? (Meest recent: Firefox 104)
Anonim

Er zijn veel redenen om Firefox bij te werken naar de nieuwste versie. Meestal kunt u dit doen wanneer de browser niet correct werkt. Een andere reden is dat bij elke release honderden bugs worden opgelost, waardoor problemen worden voorkomen, zodat u ze nooit hoeft te ervaren.

Het is gemakkelijk om Firefox bij te werken naar de nieuwste versie. Hier is hoe:

Hoe update ik Firefox?

Om de nieuwste update te forceren, download en installeer Firefox rechtstreeks vanuit Mozilla:

Afhankelijk van hoe je Firefox hebt geconfigureerd, kan het updaten automatisch zijn, wat betekent dat je niet elke update handmatig hoeft te downloaden en installeren.

Controleer uw update-instellingen in Firefox via de menubalk rechtsboven. Ga naar Instellingen > Algemeen > Firefox Updates. Er is een optie om de browser altijd up-to-date te houden.

Image
Image

Wat is de nieuwste versie van Firefox?

De nieuwste versie van Firefox is uitgebracht op 30 augustus 2022. Firefox 104.0.1 lost een probleem op met het afspelen van YouTube-video's dat sommige gebruikers trof.

Mozilla's Zie wat er nieuw is in Firefox 104.0.1 pagina beschrijft alle nieuwe wijzigingen sinds de vorige versie.

Andere versies van Firefox

Firefox is beschikbaar in vele talen voor Windows, Mac en Linux, zowel in 32-bits als 64-bits. U kunt al deze downloads op één pagina op de Mozilla-site zien.

Niet alle besturingssystemen worden ondersteund. Controleer de systeemvereisten van Firefox voor alle details. De geposte vereisten voor de nieuwste Firefox-versie omvatten Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, macOS 12-10.12 en GNU/Linux.

Firefox is ook beschikbaar voor Android-apparaten uit de Google Play Store en voor Apple-apparaten uit de iOS App Store:

Pre-releaseversies van Firefox zijn ook beschikbaar om te downloaden.

Een aantal downloadsites biedt de nieuwste versie van Firefox, maar sommige van deze sites bundelen extra, waarschijnlijk ongewenste, software bij het downloaden van de browser. Bespaar uzelf de moeite en gebruik de website van Mozilla om Firefox te downloaden.

Aanbevolen: