Hoe u uw tv en andere elektronica kunt recyclen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw tv en andere elektronica kunt recyclen
Hoe u uw tv en andere elektronica kunt recyclen
Anonim

Wat te weten

  • MRM Recycling en EHSO bieden gratis recycling van elektronica in veel staten, net als CalRecycle in Californië.
  • 1-800-Got-Junk? is een betaaldienst die elektronische apparaten opha alt en recyclet of weggooit.
  • Recycler's World biedt informatie over het recyclen van elektronica en omvat een uitwisseling van kopers/verkopers.

Dit artikel beantwoordt vragen die vaak voorkomen: Waar kan ik een oudere tv doneren? Kan ik een tv of een computer recyclen? Hier hebben we een lijst samengesteld met diensten en bronnen die u kunt gebruiken om uw elektronica te recyclen.

Electronic Manufacturers Recycling Management Company

Image
Image

MRM Recycling, ook bekend als Electronic Manufacturers Recycling Management Company, werkt samen met fabrikanten en stelt recyclingprogramma's op in de Verenigde Staten. Het leuke van deze website is dat je op een kaart van de Verenigde Staten kunt klikken en een gelokaliseerd beeld krijgt van recyclingcentra in jouw omgeving (als die er zijn). MRM is opgericht door Panasonic, Sharp en Toshiba, maar heeft nu meer dan 20 deelnemende fabrikanten.

Environmental He alth & Safety Online

Image
Image

Milieu, gezondheid en veiligheid Online is een bron voor nieuws en informatie over het milieu. Het bevat instructies en aanbevelingen voor recyclingprogramma's in elke staat, evenals lijsten met bedrijven en diensten waar u een oude tv, computer, telefoon, batterij of wasmachine kunt laten recyclen. EHSO biedt ook professionele begeleiding bij het beantwoorden van vragen over lucht- en watervervuiling, voedselveiligheid en verbindingen van bouwmaterialen.

1-800-Got-Junk?

Image
Image

1-800-Got-Junk is een particulier bedrijf dat kosten in rekening brengt voor het verwijderen van afval uit uw huis, kantoor of werkplek. Ze beweren bijna alles te verwijderen, inclusief oude meubels, apparaten, elektronica, tuinafval en renovatieafval.

U beta alt voor werknemers om uw rommel op te halen, die vervolgens wordt gerecycled of gedoneerd. Ze kunnen rommel laden waar ze zich ook bevinden, zelfs als het in je huis is. Het is een mooie oplossing voor wie geen zware apparaten kan verplaatsen of tillen. 1-800-Got-Junk heeft ook een handig hulpmiddel waarmee u kunt inschatten hoeveel de service gaat kosten, afhankelijk van wat u wilt laten verwijderen.

CalRecycle

Image
Image

CalRecycle is een recyclingbron die wordt beheerd door de staat Californië. De site laat je zien waar je je elektronica kunt recyclen, afhankelijk van de provincie waarin je woont. In tegenstelling tot 1-800-Got-Junk, moet je de items zelf naar het recyclingcentrum brengen, maar dit bespaart je geld. CalRecycle heeft ook enkele bronnen en informatie voor de juiste recycling van andere producten en goederen.

Recycler's World

Image
Image

Recycler's World is als een Craigslist voor recyclers. Naast een enorme selectie aan informatie en instructies voor het recyclen van allerlei goederen, heeft het een koper/verkoper uitwisseling. U kunt de uitwisseling gebruiken om aanbiedingen voor afval- en schrootproducten te plaatsen, waardoor kopers een belangrijke bron hebben voor goedkope recyclebare materialen. Bedrijven of particulieren die oude elektronica willen verkopen, kunnen Recycler's World als een waardevolle hulpbron beschouwen.

Aanbevolen: