Hoe u uw Outlook.com-contacten op een andere computer kunt gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Outlook.com-contacten op een andere computer kunt gebruiken
Hoe u uw Outlook.com-contacten op een andere computer kunt gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Contacten exporteren: Selecteer op Outlook.com Mensen > Alle contacten > Beheer > Export Contacts > Export om het bestand contacts.csv te genereren.
  • Contactpersonen importeren: breng het.csv-bestand over naar de computer. Selecteer in Outlook.com Mensen > Beheer > Contactpersonen importeren > Bladeren. Kies contacts.csv.

Dit artikel legt uit hoe u uw Outlook.com-contacten op een andere computer kunt gebruiken of hoe u de informatie met iemand kunt delen door uw lijst met contactpersonen te exporteren naar een deelbaar bestand en het vervolgens te importeren naar een andere computer of het te verzenden via e-mail of een site voor het delen van bestanden. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook.com en Outlook Online.

Exporteer het adresboek naar een CSV-bestand

Om je contactenlijst op een andere computer te gebruiken of met iemand anders te delen, exporteer je de adresboekvermeldingen naar een CSV-bestand, een formaat dat de meeste e-mailclients ondersteunen. Importeer het bestand vervolgens naar een andere computer en gebruik daar uw Outlook.com-contacten.

De schermafbeeldingen in dit artikel gebruiken de klassieke Outlook.com-interface. De nieuwe interface van Outlook.com ziet er iets anders uit, maar het proces werkt op dezelfde manier.

  1. Ga naar Outlook.com en selecteer People.

    Image
    Image
  2. Selecteer het Alle contacten selectievakje.

    Image
    Image
  3. Selecteer Beheren.

    Image
    Image
  4. Selecteer Exporteer contacten.

    Image
    Image
  5. Selecteer Exporteren.

    Image
    Image
  6. Een contacts.csv bestand wordt gedownload naar uw computer.
  7. Navigeer op uw bureaublad naar de map Downloads. Sla het bestand contacten.csv op in een map die u later kunt ophalen of op een flashstation als u van plan bent het bestand fysiek te verplaatsen.

Gebruik het adresboekbestand op een andere computer

Hier leest u hoe u uw Outlook.com-adresboek importeert naar een andere e-mailclient of naar een ander Outlook.com-e-mailaccount:

  1. Plaats de flashdrive met het adresboekbestand in de computer of haal het op van een e-mail- of bestandsuitwisselingssite.
  2. Open Outlook.com.
  3. Select Mensen > Beheer > Contactpersonen importeren.

    Image
    Image
  4. Selecteer Bladeren.

    Image
    Image
  5. Kies het bestand contacts.csv en selecteer Open.

    Image
    Image
  6. Selecteer Upload of Import.

    Image
    Image
  7. Er verschijnt een bevestigingsbericht dat het adresboek correct is geïmporteerd.

    Image
    Image

Aanbevolen: