Hoe u agenda-evenementen kunt toevoegen vanuit andere apps op iOS

Inhoudsopgave:

Hoe u agenda-evenementen kunt toevoegen vanuit andere apps op iOS
Hoe u agenda-evenementen kunt toevoegen vanuit andere apps op iOS
Anonim

Wat te weten

  • Siri inschakelen: Ga op de iPhone naar Instellingen > Kalender > Siri & Zoeken. Schakel Toon Siri-suggesties in app. in
  • Een e-mailgebeurtenis toevoegen: Tik op de onderstreepte datum of tijd en kies Evenement aanmaken. Breng eventuele wijzigingen aan op het scherm Nieuw evenement en tik op Toevoegen.
  • Voeg een Berichten-evenement toe: Tik op de onderstreepte event information en selecteer Create Event. Pas het item aan en tik op Toevoegen.

Dit artikel legt uit hoe je Agenda-afspraken kunt toevoegen of voorstellen vanuit informatie in de Mail-app, Berichten-app en Safari-browser. Het bevat ook informatie over het toevoegen van de voorgestelde evenementen aan de Agenda-app op iPhones met iOS 12 en hoger.

Gebruik Siri om evenementen in andere apps te vinden

Je kunt je iPhone zo instellen dat Siri gebeurtenissen voorstelt die hij in de Mail-app, de Berichten-app en Safari vindt, zoals vergadertijden of reserveringen. Dan kun je ervoor kiezen om ze toe te voegen aan de Agenda-app.

Als er bijvoorbeeld in een e-mail staat: "Wat dacht je van het diner vanavond om 20.00 uur? Of heb je liever woensdag rond 19.00 uur?" de Mail-app onderstreept deze tijden om het gemakkelijk te maken om een of beide toe te voegen aan je agenda.

Je moet Siri echter inschakelen voor deze functie. Hier is hoe.

  1. Open de iPhone Instellingen app.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Kalender.
  3. Kies Siri & Zoeken.
  4. Schakel de schuifregelaar naast Toon Siri-suggesties in app. in

    Image
    Image

Nu markeert Siri gebeurtenissen die plaatsvinden in deze apps op de iPhone door ze te onderstrepen, zodat je ze kunt toevoegen aan je Agenda-app.

E-mailgebeurtenissen toevoegen aan uw agenda

Volg deze stappen om e-mailgebeurtenissen toe te voegen aan de Agenda-app met behulp van de datum of tijd die in de e-mail is gemarkeerd.

  1. Tik op de onderstreepte datum of tijd in het bericht en kies vervolgens Maak evenement om het scherm Nieuw evenement te openen.

    Je kunt ook naar de bovenkant van de e-mail gaan en op Toevoegen tikken in de banner met de tekst "Siri heeft 1 evenement gevonden" om direct naar de Nieuwe Gebeurtenis scherm.

  2. Vul het agenda-evenement in. Kies een titel als deze nog niet is gekozen, voer een locatie in en voeg notities toe. Controleer ook of de datum en tijd juist zijn en breng de nodige wijzigingen aan.
  3. Kies Add om de details van de e-mailafspraak in uw agenda op te slaan.

    Image
    Image

Berichten toevoegen Evenementen aan agenda

Als je regelmatig afspraakherinneringen ontvangt via de Berichten-app, kun je de afspraken rechtstreeks vanuit de Berichten-app aan je agenda toevoegen, net zoals je kunt via een e-mail.

  1. Tik in de Berichten-app op de onderstreepte afspraak of gebeurtenis. Tik vervolgens op Maak evenement in het menu dat wordt geopend.

    Image
    Image
  2. Maak wijzigingen of toevoegingen aan het item. Hier stelt u waarschuwingen in en geeft u aan welke agenda u wilt gebruiken. Zorg ervoor dat de naam iets is dat je herkent. De naam verschijnt op de kalender. Kies Toevoegen om de afspraak toe te voegen aan de Agenda-app.
  3. Bekijk de Agenda-app wanneer deze wordt geopend om te bevestigen dat de afspraak op de juiste datum en op het juiste tijdstip verschijnt.

    Image
    Image

Afspraken vanuit Safari toevoegen aan agenda

Op een vergelijkbare manier als de Mail- en Berichten-apps, geven bevestigde vermeldingen in de Safari-browser, zoals bevestiging voor vliegtuigreserveringen of hoteldata die u op een webpagina maakt, u de mogelijkheid om erop te klikken in de browser en voeg ze toe aan je agenda.

Aanbevolen: