Samsung Internet Beta 19.0 is de deur uit met meer privacyverbeteringen

Samsung Internet Beta 19.0 is de deur uit met meer privacyverbeteringen
Samsung Internet Beta 19.0 is de deur uit met meer privacyverbeteringen
Anonim

De Samsung Internet-bèta heeft zijn 19e iteratie bereikt en bevat een aantal nieuwe, verbeterde privacyfuncties.

Samsung Internet is, net als de meeste andere webbrowsers, gestaag aan het versterken tegen bedreigingen voor de veiligheid en privacy van gebruikers. En de nieuwste bètaversie 19.0 volgt deze trend met betere bescherming tegen tracking en phishing en meer privacybewustzijn.

Image
Image

De 19.0-bèta bouwt voort op de anti-tracking-mogelijkheden van 18.0 met wat Samsung Enhanced Smart anti-tracking noemt. Vermoedelijk kan het webdomeinen detecteren waarvan bekend is dat ze met trackers werken en snel ingrijpen om u te beschermen.

Lookalike phishing-beveiligingen zijn ook opgevoerd met betere herkenning. Dus als je per ongeluk merkt dat je een zeer onofficiële website bezoekt die je wil laten denken dat het officieel is, beweert Samsung Internet dat het waarschijnlijker is dat het bedrog wordt opgemerkt en je waarschuwt.

Image
Image

Het is ook gemakkelijker om je beveiligingen dubbel te controleren in de 19.0 beta, dankzij een nieuwe Privacy Info-functie. Om te zien hoe het met je gaat, tik je op het slotpictogram in de adresbalk en Samsung Internet geeft je het overzicht. U kunt snel de beveiliging van uw verbinding zien en hoeveel trackers tot nu toe zijn geblokkeerd, cookies controleren en websitetoestemmingen handmatig aanpassen. Bovendien kun je eindelijk add-ons gebruiken in de geheime modus om de gepersonaliseerde browse-ervaring te behouden die je gewend bent, zelfs wanneer je meer privé navigeert.

Download de bètaversie van Samsung internet 19.0 nu in de Google Play- of Galaxy Stores als gratis download. Als je liever wacht op de niet-bèta-release, verwacht Samsung dat deze ergens in het vierde kwartaal van 2022 klaar zal zijn. Huidige Samsung-internetbrowsergebruikers ontvangen een melding wanneer de nieuwe versie gereed is.

Aanbevolen: