Samsung pronkt met New Wear OS en meer op MWC 21

Samsung pronkt met New Wear OS en meer op MWC 21
Samsung pronkt met New Wear OS en meer op MWC 21
Anonim

Samsung is van plan om zijn nieuwe draagbare technologie met de volgende versie van Wear OS te presenteren op het Mobile World Congress op 28 juni.

Het bedrijf heeft plannen onthuld om enkele van zijn nieuwste ontwikkelingen op maandag te presenteren. Een van de grootste aandachtspunten is Wear OS, de nieuwste versie van het Android Watch-besturingssysteem van Google, dat onlangs is gaan samenwerken met Tyzen om een compleet nieuwe ervaring te creëren. Engadget meldt dat Samsung ook van plan is om te pronken met enkele van de grote beveiligingsverbeteringen voor het Galaxy-ecosysteem.

Image
Image

Het is onduidelijk of dit evenement daadwerkelijk nieuwe apparaten zal opleveren, omdat het niet een van Samsung's gebruikelijke Galaxy Unpacked-keynotes is. In plaats daarvan is het waarschijnlijker dat de showcase puur gericht zal zijn op Wear OS en andere verbeteringen aan het besturingssysteem die worden aangebracht in het mobiele ecosysteem van Samsung.

Toch, voor degenen die Samsung-wearables gebruiken, zoals de Galaxy-smartwatches, is het de moeite van het bekijken waard om een eerste blik te werpen op hoe Wear OS eruit zal zien op die apparaten. Het zal tenslotte het standaard besturingssysteem zijn voor die horloges in de toekomst.

De sessie begint op 28 juni om 19:15 CET (13:15 uur ET) op het Samsung YouTube-kanaal. Samsung heeft niet onthuld hoe lang de sessie zal duren, maar gebruikers die op zoek zijn naar meer informatie over wat Samsung kookt, moeten afstemmen.

Samsung is een van de laatste grote bedrijven die nog zal verschijnen op het Mobile World Congress 2021, aangezien velen al zijn afgehaakt. Het is vermeldenswaard dat op dit moment alle plannen van Samsung voor het Mobile World Congress virtueel lijken te zijn.

Aanbevolen: