Razer's nieuwe gamingmuis heeft een verbluffend uiterlijk en draadloze functies

Razer's nieuwe gamingmuis heeft een verbluffend uiterlijk en draadloze functies
Razer's nieuwe gamingmuis heeft een verbluffend uiterlijk en draadloze functies
Anonim

PC-gamingcomponenten veranderen voortdurend naarmate nieuwe chipsets op de markt komen, maar bepaalde accessoires zoals de standaard muis- en toetsenbordcombinatie blijven vrijwel onaangeroerd, hoewel sommige bedrijven die perceptie verschuiven.

Betreed Razer en zijn zojuist aangekondigde Basilisk V3 Pro-gamingmuis. Het bedrijf noemt het de "meest geavanceerde gamingmuis tot nu toe", en dit is misschien niet de standaard hyperbool voor persberichten. Dit ding zit boordevol functies en heeft een heldere en op gaming gerichte ontwerpesthetiek.

Image
Image

Ten eerste is dit een draadloze gamingmuis, wat opv alt omdat gamers de voorkeur geven aan analoge verbindingen om vertraging te verminderen. Razer zegt dat de muis volledig lag-vrij is en perfect voor "gaming met hoge intensiteit en lage latentie", met een volledige resolutienauwkeurigheid van 99,8 procent.

De gepatenteerde 30K optische sensor is uitgerust met tal van AI-ondersteunde toeters en bellen, zoals bewegingssynchronisatie, slimme tracking en asymmetrische cut-off, die volgens Razer allemaal perfect zijn voor concurrenten die op zoek zijn naar de hoogste spelniveaus.” De slimme volgfunctie kalibreert de muis bijvoorbeeld automatisch op verschillende oppervlakken.

"De Basilisk V3 Pro is onze meest veelzijdige gamingmuis tot nu toe", zegt Chris Mitchell, hoofd van de pc-gamingdivisie bij Razer. "In wezen biedt de Basilisk V3 Pro gamers alle functies die ze zich maar kunnen wensen en meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren."

Image
Image

Over maatwerk gesproken, je hebt genoeg opties met de V3 Pro. Het RGB-verlichtingsschema is volledig aanpasbaar, zodat gebruikers kunnen kiezen uit bijna 17 miljoen kleuren en gerelateerde lichteffecten.

Alles bij elkaar zijn er 11 programmeerbare ingangen, waaronder het HyperScroll Tilt Wheel, waardoor een veelvoud aan speelstijlen mogelijk is.

Deze muis maakt ook draadloos snelladen mogelijk, hoewel je een speciaal oplaadstation moet kopen voor $ 70. Razer's Basilisk V3 Pro-gamingmuis kost $ 160 en is vanaf vandaag verkrijgbaar in de etalage van het bedrijf, met verzending naar externe leveranciers later in de maand.

Aanbevolen: