Google's nieuwe mid-range Pixel 6a heeft geavanceerdere functies

Google's nieuwe mid-range Pixel 6a heeft geavanceerdere functies
Google's nieuwe mid-range Pixel 6a heeft geavanceerdere functies
Anonim

Tijdens de I/O 2022-conferentie op woensdag onthulde Google zijn aankomende mid-range smartphone, de Pixel 6a, die qua grootte vergelijkbaar is met de Pixel 6.

De Pixel 6a heeft dezelfde tweekleurige look, camerabalk en 6,1-inch scherm in een frame van gerecycled aluminium als zijn voorganger, de Pixel 6. Dit nieuwe apparaat is ook uitgerust met de mobiele chip van Google, Tensor, Real Toon om de camera huidtinten nauwkeurig weer te geven, en de Magic Eraser bewerkingstool.

Image
Image

De mobiele chip van Google, Tensor, heeft geavanceerde mogelijkheden voor machine learning om snelle taalvertaling, nauwkeurige spraakherkenning en verbeterde fotokwaliteit te bieden. De Tensor-chip bevat ook de Titan M2-beveiligingschip om uw gevoelige gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen. De 6a heeft in wezen dezelfde kracht als zijn liefhebber broeders, de Pixel 6 en 6 Pro.

Google zegt dat de batterij van de Pixel 6a tot 72 uur meegaat op een enkele lading in de Extreme Battery Saver-modus, wat volgens het bedrijf een primeur is voor een Pixel-telefoon. Het heeft ook een bewegingsmodus voor video's waarmee de camera high-definition foto's kan maken, zelfs als het onderwerp in beweging is, en video met 4K en 60 FPS.

Real Tone zorgt ervoor dat de camera van de Pixel 6a de nuances van donkere huidtinten vastlegt; een functie die ook beschikbaar is op de basis Pixel 6- en Pro-modellen. Magic Eraser is een bewerkingstool die afleidende objecten in een foto kan wegnemen.

Image
Image

De Pixel 6Aa ($ 449) is verkrijgbaar in drie kleuren: krijt, houtskool en saliegroen. Pre-orders openen op 21 juli 2022 voordat ze officieel worden gelanceerd op 28 juli.

Aanbevolen: