Skype kondigt nieuwe functies en een modern opnieuw ontworpen uiterlijk aan

Skype kondigt nieuwe functies en een modern opnieuw ontworpen uiterlijk aan
Skype kondigt nieuwe functies en een modern opnieuw ontworpen uiterlijk aan
Anonim

Skype kondigde maandag een belangrijk herontwerp aan met helderdere kleuren en nieuwe functies.

De Voice over Internet Protocol (VoIP)-service belooft de komende maanden "een verbeterde, snellere, betrouwbare en supermodern ogende Skype" te krijgen, volgens de blogpost van het bedrijf. Skype zei dat de nieuwe wijzigingen waren gebaseerd op feedback en verzoeken van klanten.

Image
Image

Misschien is de grootste verandering dat Skype nu alle browsers ondersteunt, terwijl je voorheen Skype alleen kon gebruiken als je Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Opera had. Skype heeft ook aangegeven dat de nieuwste update meer kleur en nieuwe thema's en lay-outs voor de oproepfase zou bevatten - je kunt jezelf tijdens een gesprek in het hoofdvenster vinden, omdat alle deelnemers nu zichtbaar zijn in de oproepfase.

Andere wijzigingen zijn onder meer de mogelijkheid voor deelnemers met alleen audio om hun eigen kleurrijke achtergronden te hebben, verbeterde chatheaders, aanpasbare meldingsgeluiden, een nieuwe reactiekiezer en meer.

Het platform kondigde ook verbeterde desktopprestaties aan van 30% en meer dan 2.000% als je Skype op een Android-apparaat gebruikt.

Hoewel deze functies de komende maanden breder beschikbaar zullen zijn, zei Skype dat degenen die deel uitmaken van het Skype Insiders-programma ze vroeg zullen kunnen uitproberen.

Skype's herontwerp en updates kunnen het platform zijn dat probeert relevant te blijven, aangezien andere videodiensten zoals Zoom en Microsoft Teams het afgelopen jaar het voortouw hebben genomen. Volgens Okta's Businesses at Work-rapport 2021 is Zoom de beste app voor videoconferenties op de werkplek en groeide het aantal gebruikers tussen maart en oktober 2020 met meer dan 45%.

Met deze aankondiging dat Skype beschikbaar zal zijn in elke browser, zou het dagelijkse gebruik de komende maanden echter kunnen toenemen, vooral omdat werken op afstand blijft toenemen.

Aanbevolen: