Blizzard zegt dat je je weg niet kunt betalen door 'Diablo IV

Blizzard zegt dat je je weg niet kunt betalen door 'Diablo IV
Blizzard zegt dat je je weg niet kunt betalen door 'Diablo IV
Anonim

Blizzard laat de zorgen over oneerlijke spelersvoordelen in Diablo IV rusten en stelt dat niemand zal kunnen "betalen voor macht" in seizoenscontent.

De laatste driemaandelijkse update voor de aankomende actie-RPG Diablo IV beschrijft enkele van Blizzards plannen met betrekking tot content na de lancering en hoe het de zaken eerlijk wil houden voor zijn spelers. Dit is met name met betrekking tot hoe het zich verhoudt tot online spelerinteracties, aangezien de balans voor speler-tegen-speler (PvP) gevechten een voortdurende zorg is geweest.

Image
Image

Na de release ontvangt Diablo IV een gestage stroom seizoensgebonden content, elk met zijn eigen unieke zoektocht en feedbackgestuurde gameplay-aanpassingen. Iedereen zal een gloednieuw personage moeten creëren om een nieuw seizoen te beginnen, wat volgens Blizzard zal helpen om de zaken eerlijk te houden. Het betekent ook dat iedereen die eerdere seizoenen heeft gemist, qua gameplay niet benadeeld zal zijn.

Image
Image

In het belang van eerlijkheid tegenover spelers beperkt Blizzard ook wat de in-game winkel van Diablo IV (die premium valuta gebruikt die met echt geld wordt betaald) te bieden heeft. Blizzard verzekert dat het enige dat je met echt geld kunt kopen, cosmetica is die het uiterlijk - maar niet de statistieken of prestaties - van een personage beïnvloedt.

De bedoeling is ervoor te zorgen dat spelers geen krachtige uitrusting kunnen kopen of hun karakterontwikkeling kunnen versnellen, waardoor ze een oneerlijk voordeel krijgen ten opzichte van degenen die niet kunnen of willen betalen. In wezen moeten alle uitrustingen die de prestaties van je personage op enigerlei wijze kunnen beïnvloeden, worden verdiend door het spel te spelen.

Nu Diablo IV nog in ontwikkeling is, is het mogelijk dat een deel hiervan voor of na de release verandert. Dat gezegd hebbende, is het ook mogelijk dat Blizzard zijn beweringen waarmaakt en dat de game weer een voorbeeld wordt van betaalde content in een eerlijk uitgevoerd spel van meer dan $60.

Aanbevolen: