Samsung 64GB EVO Selecteer microSD-kaart Review: de beste microSD-kaart voor bijna iedereen

Inhoudsopgave:

Samsung 64GB EVO Selecteer microSD-kaart Review: de beste microSD-kaart voor bijna iedereen
Samsung 64GB EVO Selecteer microSD-kaart Review: de beste microSD-kaart voor bijna iedereen
Anonim

Bottom Line

De Samsung 64GB EVO Select microSD-kaart biedt extreem consistente en snelle prestaties voor een onverslaanbare prijs.

Samsung Evo Select 64GB SD-kaart

Image
Image

We hebben de Samsung 64GB EVO Select microSD-kaart gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Samsung 64GB EVO Select microSD-kaart is een van de beste beschikbare SD-kaarten en een uiterst concurrerende opslagoptie die kopers moeten overwegen of ze in eerste instantie op zoek waren naar een SD-kaart in het microSD-formaat. Het biedt consistente en snelle prestaties voor een prijs die ieders aandacht zou moeten trekken. Er zijn veel flitsender ogende opties die gedurfdere marketingclaims maken, maar de EVO Select is nog steeds de juiste keuze voor de meeste shoppers. Laten we eens kijken waarom.

Image
Image

Bottom Line

De Samsung 64GB EVO Select microSD-kaart heeft een wit en groen ontwerp en bevat ook een SD-kaartadapter van volledige grootte in de verpakking. De kaart heeft een U3-snelheidsclassificatie, goed voor minimaal 30 MB/s sequentiële schrijfprestaties. Samsung claimt ook "Overdrachtssnelheid tot 100 MB / s", die, als je de kleine lettertjes leest, leessnelheden beschrijft, geen schrijfsnelheden. Samsung heeft dit exacte cijfer in onze tests misschien niet bereikt, maar de resultaten zijn nog steeds indrukwekkend, zoals u later zult zien.

Configuratieproces: geen zweet

De Samsung 64GB EVO Select microSD-kaart vereist ongeveer net zoveel installatie als je zou verwachten van een SD-kaart. Haal het uit de verpakking en begin het meteen te gebruiken. Als je het moet gebruiken in een apparaat met een SD-slot van volledige grootte, gebruik dan de meegeleverde adapter.

Prestaties: Zeer consistent

De Samsung 64GB EVO Select microSD-kaart heeft een U3-classificatie, wat betekent dat je sequentiële schrijfsnelheden van maar liefst 30 MB/s zult zien. Dit is echter slechts een minimum en u kunt van deze kaart gemiddeld betere snelheden verwachten. De EVO Select behaalde consistent schrijfsnelheden van 65 MB/s in zowel CrystalDiskMark's 1 GiB sequentiële schrijfsnelheidstest als Blackmagic's Disk Speed Test. We merkten veel meer variatie in snelheden op andere kaarten, wat minder wenselijk is.

Consistente en snelle prestaties voor een prijs die ieders aandacht zou moeten trekken.

Leessnelheden waren even consistent met 88 MB/s in CrystalDiskMark en 92 MB/s in Blackmagic's Disk Speed Test. We hebben de leessnelheden niet te veel zien verschillen tussen de UHS-I-kaarten die we hebben getest, dus er waren hier geen verrassingen.

Over het algemeen zijn deze resultaten geweldig nieuws voor de meeste kopers. Deze snelheden zullen meer dan geschikt zijn om 4K en meer op te nemen, in ieder geval met de bitrates die de meeste spiegelloze camera's gebruiken. Het enige scenario waarin de schrijfsnelheid van 65 MB/s van de EVO Select tekort schiet, is wanneer u ProRes- of Raw-opnames probeert op te nemen op meer veeleisende camera's zoals de Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K. Deze camera vereist snelheden tot 483 MB/s op de meest veeleisende codec, en overtreft zelfs de theoretische limiet van UHS-II SD-kaarten, laat staan een UHS-I-kaart zoals de EVO Select.

Image
Image

Bottom Line

De Samsung 64GB EVO Select microSD-kaart is te vinden voor $ 12, met weinig prijsvariatie in de afgelopen 3 maanden. Dit maakt het een van de beste deals op de markt, voor $ 0,18 per GB. Hoe je het ook bekijkt, de EVO Select is echt een geweldige deal.

Samsung 64GB EVO Select versus SanDisk Ultra 32GB SDHC

De SanDisk Ultra presteert aanzienlijk slechter (~20 MB/s vs 65 MB/s schrijfsnelheid) en kost meer per GB dan de EVO Select. We kunnen het met vertrouwen aanbevelen via deze kaart.

De beste UHS-I keuze

De Samsung 64GB EVO Select is de beste algemene UHS-I SD-kaart die we hebben getest. Het biedt de beste prestaties per dollar door elke statistiek en toonde consistent betrouwbare prestaties bij elke test. Kopers die geen snelheden nodig hebben die het UHS-II-gebied bereiken, moeten deze kaart zeker overwegen.

Specs

  • Productnaam Evo Selecteer 64GB SD-kaart
  • Product Merk Samsung
  • Prijs $12.00
  • Releasedatum april 2017
  • Kleur Groen/Wit
  • Kaarttype microSDXC
  • Opslag 64GB
  • Snelheidsklasse 10

Aanbevolen: