HP's nieuwe laptops zijn gemaakt voor makers

HP's nieuwe laptops zijn gemaakt voor makers
HP's nieuwe laptops zijn gemaakt voor makers
Anonim

Als onderdeel van de consumentencollectie voor de lente van 2022 heeft HP nieuwe laptops onthuld voor de Spectre- en Envy-serie.

De Spectre-lijn zal twee laptops hebben: een 13,5-inch en een 16-inch model met de mogelijkheid om te converteren naar tablets. De Envy-lijn zal nog vier laptops zien, met als meest opvallende apparaten de 16-inch en 17,3-inch modellen. Ze zijn niet converteerbaar, maar maken het goed met betere hardware.

Image
Image

De Spectre-laptops lijken erg op elkaar met kleine verschillen. Ze draaien allebei op vergelijkbaar presterende 12e generatie Intel Core i7 CPU's, Iris XE grafische kaarten en 2TB SSD. Het 16-inch model heeft een groter scherm met een resolutie van 3K en een batterijduur van 19 uur, hoewel de 13,3-inch een iets betere batterij heeft met een maximale levensduur van 19,5 uur.

De Envy-laptops volgen een soortgelijk traject. Het mindere 16-inch apparaat kan een 12e generatie Intel Core i7 CPU, een NVIDIA GeForce RTX 2050 GPU in plaats van de Iris en een 1TB SSD hebben. En de grotere 17,3-inch Envy verhoogt de ante met opties voor een Intel Core i9 CPU, GeForce RTX 3060 grafische kaart en een 2TB SSD.

Image
Image

Zelfs de displays zijn beter. Envy 16 heeft een 4K-scherm terwijl de Envy 17.3 er iets onder zit met een Ultra HD+ OLED-scherm. Hun enige echte falen is de batterij; de Envy 16 kan tot 13 uur meegaan op een enkele lading, terwijl de 17,3 piekt op 13 uur en 15 minuten.

Alle nieuwe laptops van HP zijn momenteel te koop. De Envy-modellen zijn verkrijgbaar in Natural Silver, terwijl de Spectre-modellen in Nightfall Black of Nocturne Blue zijn.

Aanbevolen: