LG Smart TV's worden een fatsoenlijk hulpmiddel voor werkvergaderingen

LG Smart TV's worden een fatsoenlijk hulpmiddel voor werkvergaderingen
LG Smart TV's worden een fatsoenlijk hulpmiddel voor werkvergaderingen
Anonim

Werken op afstand is veranderd van een nicheactiviteit waarbij een paar mensen de hele dag met hun huisdieren praten tot een enorme transformatie van bijna elke branche, waarin miljoenen mensen de hele dag met hun huisdieren praten.

Elektronicagigant LG helpt hierbij door ondersteuning voor de populaire teleconferentie-app RemoteMeeting toe te voegen aan zijn reeks smart-tv's. Hierdoor kunnen moderne werknemers deelnemen aan een werkvergadering op afstand zonder dat ze een pc of laptop hoeven op te starten.

Image
Image

Deze service is voorlopig alleen beschikbaar op LG smart-tv's van 2021 en 2022, maar het downloaden en installeren van RemoteMeeting vereist slechts een eenvoudige reis naar de app store en wat lichte hindernissen.

RemoteMeeting heeft misschien niet de culturele cache van bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams, maar het brengt wel een aantal innovaties naar de thuiswerktafel. De opvallende kenmerken zijn onder meer vergaderruimten met een thema, de mogelijkheid om 100 mensen tegelijk te behandelen en een gebruiksvriendelijke interface waarmee u onder meer luidsprekers bovenaan de pagina kunt vastzetten.

Moederbedrijf Rsupport kan nu smart TV-ondersteuning toevoegen aan die lijst met functies.

"We zijn verheugd om de beschikbaarheid van RemoteMeeting uit te breiden en LG-klanten een gebruiksvriendelijke communicatie-oplossing op het grote scherm thuis te bieden", aldus Hyung Su Seo, CEO van Rsupport, in het persbericht.

Het is ook vermeldenswaard dat nieuwere LG smart-tv's schermen hebben die zo groot zijn als 86-inch, wat ver verwijderd is van laptopschermen en standaard computerschermen. Met andere woorden, die ontmoeting met je baas zal zeker op het grote scherm verschijnen.

Aanbevolen: