AT&T biedt grote korting op Galaxy Foldables - hier is de primeur

AT&T biedt grote korting op Galaxy Foldables - hier is de primeur
AT&T biedt grote korting op Galaxy Foldables - hier is de primeur
Anonim

Samsung heeft zojuist twee nieuwe opvouwbare apparaten onthuld, de Galaxy Z Flip4 en de Galaxy Z Fold4, maar voor respectievelijk $ 1.000 en $ 1.700 zijn deze nieuwe gadgets mogelijk onbereikbaar voor veel consumenten.

Of zijn ze? AT&T maakt de hoge prijskaartjes smakelijker door substantiële deals op beide apparaten aan te bieden. Het bedrijf zegt dat ze de Galaxy Z Flip4 gratis zullen weggeven en $ 1.000 bijdragen aan de aankoop van een Galaxy Z Fold4, zolang je vooraf bestelt via de provider en door een paar hoepels springt.

Image
Image

Hier is hoe het werkt. Je moet al een Galaxy-telefoon hebben, hoewel er geen limieten zijn met betrekking tot leeftijd of conditie. Wanneer u deze telefoon inruilt bij voorbestelling, ontvangt u $ 1.000 aan promotegoeden, wat neerkomt op de kosten van een Z Flip4 of een groot deel van de kosten voor een Z Fold4. Deze promo brengt de prijs van de Z Fold4 naar slechts $ 800.

Voorbestellingen bevatten ook een Samsung-hoesje en een geheugenupgrade voor de telefoon van je keuze. Je kunt nu in de rij staan om de Z Flip4 of de Z Fold4 vooruit te bestellen.

De telecomprovider heeft niet officieel beschreven hoe deze promo-tegoeden werken, maar in het verleden heeft AT&T het bedrag niet gewoon afgeschreven bij het afrekenen, maar eerder van consumenten gevraagd om zich aan te melden voor een volledig contract, met kleine maandelijkse kortingen elke maand oploopt. Ze kunnen ook beperkingen opleggen aan beschikbare contracttypes.

Image
Image

De stevige kortingen houden ook niet op bij opvouwbare gadgets. AT&T biedt ook grote kortingen op de zojuist aangekondigde Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro. Als je een horloge vooraf bestelt, krijg je een tweede voor $ 430 korting.

Aanbevolen: