Deze Lumina Tech Desk heeft een ingebouwd scherm en dat is niet alles

Deze Lumina Tech Desk heeft een ingebouwd scherm en dat is niet alles
Deze Lumina Tech Desk heeft een ingebouwd scherm en dat is niet alles
Anonim

Webcambedrijf Lumina heeft de vraag gesteld: wat als de hubfunctionaliteit van elektronische apparaten (en meer) gewoon in je bureau was ingebouwd?

Lumina is misschien het best bekend om zijn 4K-webcam, maar het bedrijf heeft aangekondigd dat het op grote schaal gaat uitbreiden. Zoals in, fysiek groot, omdat het werkt aan de Lumina Desk - iets dat het beste kan worden gecategoriseerd als een 'slim bureau'.

Image
Image

Het meest opvallende kenmerk van de Lumina Desk is het altijd-aan ingebouwde digitale omgevingsdisplay, dat door Lumina ook wordt vermeld als vingerafdrukbestendig. Zie het als een digitaal alternatief voor het hebben van een bureaukalender, maar het is ook meer dan dat, want je kunt het gebruiken voor takenlijsten, het weer, sociale media-feeds of zowat alle andere beschikbare apps.

Image
Image

Bovendien heeft het bureau draadloos Qi-opladen via twee afzonderlijke 20-inch pads, naast zes afzonderlijke stopcontacten, zes USB-C-oplaadpoorten en veel ruimte om de kabels van uw apparaat te verbergen.

De aluminium en roestvrijstalen poten kunnen ook worden aangepast (handmatig of volgens een geprogrammeerd schema) voor een hoogte tussen 30 en 47-inch. Je kunt het dus gebruiken als een standaard bureau, een sta-bureau, of tussen de twee aanpassen als dat nodig is (of voor je gezondheid).

Reserveringen voor de Lumina Desk zijn nu open, met modellen die beschikbaar zijn voor zowel Windows- als Mac-compatibele platforms. Een releasedatum en uiteindelijke prijs zijn echter nog niet bekendgemaakt omdat het nog in de ontwikkelingsfase zit.

Aanbevolen: