Deze Android-tablet maakt een geweldig Nintendo Switch-scherm

Inhoudsopgave:

Deze Android-tablet maakt een geweldig Nintendo Switch-scherm
Deze Android-tablet maakt een geweldig Nintendo Switch-scherm
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Lenovo's Yoga Pad Pro heeft een mini-HDMI-poort aan de zijkant.
  • De grote 13-inch monitor is perfect voor het spelen van Switch.
  • Momenteel is de Lenovo Yoga Pad Pro alleen verkrijgbaar in China.
Image
Image

Wat dacht je van een tablet die ook dienst doet als display voor je Nintendo Switch?

Een van de grootste functies die de iPad Pro mist, is dat je hem niet kunt gebruiken als monitor voor andere hardware. Maar als je Android op een tablet kunt gebruiken, dan is Lenovo's nieuwe Yoga Pad Pro (hoe hebben ze die naam bedacht?) iets voor jou. Het kan perfect zijn voor kinderen die een hekel hebben aan tv, maar multiplayer-games willen spelen.

"De generatie van vandaag is meer gericht op draagbare apparaten en elke app die op hun televisiescherm staat", vertelde kunstenaar en programmeur Tyrone Evans Clark aan Lifewire via e-mail.

Yoga Pad Pro-functies

De Yoga Pad Pro is een 13-inch Android-tablet met voordelen. Het meest voor de hand liggend is de standaard, die ook dienst doet als handvat, of zelfs als een manier om het apparaat aan de muur te hangen, wat handig is in keukens, bars, laboratoria, werkplaatsen of overal waar je een tablet nodig hebt, maar niet wilt om het nat / gebroken / laten vallen. Ook geweldig is de kenmerkende grip van de Yoga, die een dikke, grijpbare handgreep toevoegt aan een lange rand.

Maar interessanter dan de standaard - iets dat eigenlijk aan elke tablet kan worden toegevoegd - is de Micro HDMI-poort aan de zijkant. Hierdoor gebruik je de tablet voor alles als 13 inch monitor. Je zou een extra beeldscherm aan je laptop kunnen toevoegen, maar dat is een beetje saai. Wat dacht je van het aansluiten op een camera, voor tethered-opnamen, videobewaking terwijl je fotografeert, of gewoon om naar foto's te kijken (veel camera's hebben precies voor dit doel HDMI-poorten)?

Image
Image

Maar echt, Lenovo weet precies waarom je een tablet voor voetgangers zou kopen. Eén blik op de promotiefoto's zal het u vertellen. De Yoga Pad Pro kan worden aangesloten op Nintendo's Switch, waardoor je een geweldige gaming-setup voor onderweg krijgt.

Stel je voor. Je zit met je kinderen in de trein en je kunt urenlang games voor één, twee of zelfs vier spelers spelen, allemaal zonder stroom. De Switch heeft natuurlijk al een scherm, maar het is een beetje krap, zelfs voor Mario Kart voor twee spelers. Het is ook de perfecte manier om de kinderen achter in de auto tot rust te brengen. Het enige nadeel is dat je het omvangrijke dock van de Switch en toegang tot een stopcontact nodig hebt (hoewel er oplossingen zijn, zoals we zullen zien).

Als tablet is de Yoga Pad Pro goed genoeg. Het heeft 8 GB RAM en 256 GB opslag, wifi, maar geen mobiel, vier JBL-luidsprekers met Dolby Atmos, meer dan 12 uur videoweergave (of Switch-gaming) op batterij en kost3299 (ongeveer $ 515 in Amerikaanse dollars). Dat is prijzig voor een Android-tablet, maar heeft ook een enorm scherm. Om zo'n grote iPad te krijgen, moet je minimaal $ 1.099 uitgeven. Aan de andere kant is zelfs $ 515 veel meer dan de Switch zelf. Het is momenteel ook alleen beschikbaar in China.

Andere opties

Laten we zeggen dat alles wat je wilt een scherm van vergelijkbare grootte is voor je Switch. Wat zijn de andere opties? Welnu, Lenovo maakt de ThinkVision M14 voor $ 229, maar die heeft een USB-C-verbinding.

Image
Image

Een andere optie is de Genki Shadowcast, een kleine $50-widget die de uitvoer van je switch (of camera, etc.) naar je laptop stuurt. Vervolgens voert u de Genki Arcade-app op uw computer uit en toont deze de uitvoer van de console. Je moet het eigen dock van de Switch gebruiken om de HDMI-out te leveren, of je kunt het aansluiten op Genki's andere geweldige gadget, het Covert Dock.

The Covert Dock is een accessoire van $ 70 dat het gigantische dock vervangt dat bij de Switch wordt geleverd. Het nadeel voor onze draagbare doeleinden is dat er een stopcontact voor nodig is. Als je in een hotel gaat logeren, of een Airbnb met een tv, dan is de Covert Dock ideaal.

Hoe zit het met de iPad?

De nieuwe M1 iPad Pro heeft een ongelooflijk mini-LED-scherm, dat superhelder en contrastrijk is. Het zou een geweldig scherm zijn voor allerlei apparaten van derden, maar er is nog geen manier om ze aan te sluiten. De Thunderbolt/USB-C-poort van de iPad zou in theorie inkomende video kunnen toestaan, maar de software staat dit niet toe.

Als je op zoek bent naar een Android-tablet, dan is de Yoga Pad Pro een solide gok. Maar als alles wat je wilt een manier is om je Switch onderweg te spelen, met een groter scherm dan het ingebouwde scherm, zoek dan gewoon op Amazon naar "draagbare HDMI-monitor" en je krijgt iets voor minder dan $ 200.

Aanbevolen: