7 Beste websites voor filmtrailers

Inhoudsopgave:

7 Beste websites voor filmtrailers
7 Beste websites voor filmtrailers
Anonim

Als je filmtrailers bekijkt, krijg je een glimp van waar een film over gaat voordat je hem gaat bekijken. Hieronder staan de beste sites voor het vinden van gratis filmvoorbeelden.

De meeste sites met filmtrailers lijken erg op elkaar, dus je vindt er alles, van de nieuwste filmtrailers voor aankomende films tot oude trailers, handgemaakte lijsten met de beste en meerdere trailers voor dezelfde film.

Als je een trailer vindt van iets waarin je geïnteresseerd bent, controleer dan eerst of deze op een gratis filmstreamingsite staat voordat je ervoor beta alt.

IMDb

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Snelle toegang tot trailers.
  • Enorme database met filminformatie.
  • Geeft de releasedatum van de titel.

Wat we niet leuk vinden

  • In-video advertenties.
  • Geen ondertiteling.

Met miljoenen titels en uiterst grondige filminformatie is IMDb een van de 100 beste websites ter wereld en een site die iedereen moet bezoeken voor iedereen die op zoek is naar filmtrailers.

In het trailergedeelte kun je previews van de meest populaire films bekijken en alle recent toegevoegde trailers vinden voor films die net zijn uitgebracht en andere die binnenkort uitkomen. Het is ook eenvoudig om trending trailers en de meest verwachte trailers te vinden.

Als het niet alleen voor trailers is, zouden filmliefhebbers IMDb moeten bezoeken om de enorme hoeveelheid details te zien die ze hebben in zowel films als tv-shows. Het is een van de beste sites om te leren wie ergens in heeft gespeeld of zal spelen.

iTunes-filmtrailers

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Hoogwaardige aanhangwagens.
  • Verschillende manieren om te zoeken.
  • Geen website-advertenties.

Wat we niet leuk vinden

Trailers hebben geen ondertiteling.

iTunes Movie Trailers maakt deel uit van de website van Apple die alleen filmtrailers heeft. De video's zijn van hoge kwaliteit en de website is vrij van advertenties, dus het is een van de beste plaatsen om vroeg naar aankomende films te kijken.

Je kunt deze filmvoorbeelden sorteren op recent toegevoegd, meest populair, exclusief, genre en studio. Met de zoekfunctie kun je een video vinden van castleden en regisseur.

De meeste vergelijkbare sites ondersteunen niet zoveel browsemethoden, dus dit is de beste keuze voor het vinden van trailers voor films waarvan je nog niets weet.

Met de RSS-feed onderaan de Apple-site kun je op de hoogte blijven van elke nieuwe filmtrailer die ze uitbrengen.

Trailer Addict

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Unieke manieren om door trailers te bladeren.
  • Laat reacties achter bij andere gebruikers.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel advertenties.
  • Je moet Facebook gebruiken om reacties achter te laten.

Deze filmtrailerwebsite heeft een All Films-pagina plus andere handige secties zoals Top Films om de beste filmtrailers te vinden, Coming Soon voor previews voor aankomende films, Out Now voor huidige trailers en een Tag Browser-pagina om door te bladeren cast, studio en genre.

Deze trailers zijn ook onderverdeeld in categorieën zoals Aanpassing en Trailertype, zodat je trailers kunt vinden voor remakes of films gebaseerd op boeken, musicals, videogames, enz.

FirstShowing.net

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Releasedatums gekoppeld aan filmvoorbeelden.
  • Recensies en andere informatie over films en acteurs.
  • Ontvang e-mailmeldingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet goed georganiseerd.
  • Weinig filtermethoden.

Previews hier bevatten veel achtergrondinformatie en bronnen voor acteurs, zodat je een beter idee kunt krijgen van waar de film over gaat uit aanvullende informatie.

Er is ook een filmreleaseschema voor dit jaar en het volgende, zodat je kunt zien wanneer films uitkomen terwijl je de trailer bekijkt.

Rotten Tomatoes

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Makkelijk om trailers te vinden voor films die deze week worden geopend.
  • Behulpzaam categoriseren.
  • Populair beoordelingssysteem van critici.

Wat we niet leuk vinden

In-video-advertenties.

Een andere plek om previews van aankomende films, trailers van de beste box office-films, huidige filmtrailers en meer te vinden, is Rotten Tomatoes.

Scrollen door de trailers op deze site is gemakkelijk omdat ze allemaal op één pagina staan. Je kunt ook door de trailers bladeren tegen wanneer de film in de bioscoop draait.

Met de sorteer- en filteropties kun je trailers vinden voor films met een bepaalde Rotten Tomatoes-score, films in een of meer specifieke genres en films die populair zijn of die onlangs aan de site zijn toegevoegd.

YouTube

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Grote verscheidenheid aan trailers.
  • Veel filteropties.
  • Omvat ook gerelateerde interviews, recensies en nieuws.

Wat we niet leuk vinden

Geen officiële pagina alleen voor filmtrailers.

YouTube is de populairste videostreamingsite op internet, dus het is geen verrassing dat het ook een van de beste filmvoorbeeldsites is. Filmproductiebedrijven en andere gebruikers kunnen filmtrailers uploaden naar YouTube die iedereen gratis kan bekijken.

In tegenstelling tot andere sites die trailers hebben, heeft YouTube geen pagina die alleen aan dat soort video's is gewijd; ze zijn vermengd met muziekvideo's, podcasts, nieuwszenders en meer. Dit betekent dat je niet gemakkelijk trailers kunt vinden voor films die binnenkort uitkomen of nieuwe trailers die net zijn uitgebracht.

Zoek in plaats daarvan naar een trailer die u wilt bekijken, inclusief het jaar van de filmrelease is handig om alle andere inhoud op de site eruit te filteren. Er zijn ook kanalen gewijd aan trailers, zoals Movie Trailers Source, Rotten Tomatoes Trailers en FRESH Movie Trailers. Je kunt ook een YouTube-kanaal bezoeken van een specifiek mediabedrijf of productiebedrijf, zoals Warner Bros Pictures of Disney.

ComingSoon.net

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Heeft meer dan alleen filmtrailers.
  • Meerdere manieren om titels te vinden.

Wat we niet leuk vinden

  • Verschillende advertenties, waaronder afleidende in-video-advertenties.
  • Zoekhulpmiddel is niet handig om alleen trailers te vinden.

Ontvang filmvoorbeelden, voorkennis en de nieuwste filmroddels op ComingSoon.net, een van de meest populaire entertainmentsites op internet.

Je kunt niet alleen allerlei soorten filmtrailers vinden, je krijgt ook de eerste informatie over insiderroddels, speculaties over aankomende filmplots, informatie over acteurs en actrices en nog veel meer.

Een nadeel is dat je alleen door de trailers-pagina kunt bladeren door degenen die zojuist zijn toegevoegd en door een categorie met de naam Exclusief. Er is een zoekfunctie en een pagina vol films, maar geen van beide garandeert dat je trailers zult vinden.

Aanbevolen: