Samsung's nieuwe Z-serie telefoons-Neem een kijkje

Samsung's nieuwe Z-serie telefoons-Neem een kijkje
Samsung's nieuwe Z-serie telefoons-Neem een kijkje
Anonim

De Galaxy Z Flip4 en Z Fold4 zijn er bijna en ze zijn ten goede veranderd.

We hoeven niet langer te vertrouwen op geruchten - de nieuwste telefoons uit de Z-serie van Samsung zijn bevestigd en ze zijn onderweg. Zowel de Galaxy Z Flip4 als de Z Fold4 hebben verfijnde ontwerpen en Samsung beweert dat het een 45 procent duurzamer scherm zal zijn, samen met verbeteringen aan de weergave-opties en cameramogelijkheden.

Image
Image

Samsung maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot berichten, portemonnees en smarthome-apparaatbedieningen vanaf je coverscherm, zodat je de telefoon niet eens hoeft te openen. Het bedrijf heeft ook de camera's geüpgraded met functies in de stijl van de Galaxy S22, zoals verbeterde Nightography voor betere foto's bij weinig licht, stabilisatie en tracking.

Flex Mode ziet ook een upgrade. Dit omvat de optie om de Flip4 als een mini-laptop te gebruiken (met het bovenste scherm als monitor en het onderste als interface), extra ondersteuning voor livestreaming en meer. Maak je geen zorgen. Je kunt het 6,7-inch hoofdscherm ook nog steeds volledig uitbreiden.

Image
Image

Wat betreft de Galaxy Z Fold4, Samsung beweert dat het "draagbaarder" zal zijn dan de Fold3, maar nog steeds een scherm zal bieden dat ongeveer 3 mm breder is dan het vorige model wanneer het is opgevouwen (bovenop dat het minder weegt). Het nieuwe 7,6-inch dynamische AMOLED-hoofdscherm heeft ook een slanker scharnier dan de Fold3 en heeft een bijgewerkte camera onder het scherm die veel beter in het scherm past. Er is ook een 6,2-inch dynamisch AMOLED-display aan de voorkant.

De interface wordt bijgewerkt met een opnieuw ontworpen taakbalk onder aan het scherm, verbeterde multitasking en een nieuwe set touchpad-bedieningselementen voor de Flex-modus. En S Pen-compatibiliteit, dat mag je niet vergeten.

Om de Z Fold4 af te ronden, is de verbeterde cameratechnologie uit de S22-serie. Dit omvat een 10 MP telelens met betere zoomfunctionaliteit en een 50 MP groothoeklens voor helderdere foto's bij weinig licht.

De Galaxy Z Flip4 en de Z Fold4 worden op vrijdag 26 augustus uitgebracht, vanaf respectievelijk $ 999 en $ 1799. Alle Z Flip4-opties bieden 8 GB RAM met een keuze tussen 128 GB, 256 GB of 512 GB aan opslagruimte. De Z Fold4 verhoogt de ante met 12 GB RAM over de hele linie, samen met 256 GB, 512 GB of 1 TB interne opslagopties.

Aanbevolen: