TCL Mobile kondigt zijn allereerste laptop en nieuwe 5G-telefoons aan

TCL Mobile kondigt zijn allereerste laptop en nieuwe 5G-telefoons aan
TCL Mobile kondigt zijn allereerste laptop en nieuwe 5G-telefoons aan
Anonim

TCL Mobile heeft op CES 2022 een nieuwe groep apparaten aangekondigd, waaronder smartphones, een tablet en de allereerste laptop van het bedrijf.

Volgens TCL is de nieuwe BOOK 14 Go een dun ontworpen laptop met 4G LTE-connectiviteit, Windows 11 ingebouwd en gemaakt met studenten in gedachten. Omgekeerd zal de aankomende TCL 30-smartphoneserie van het bedrijf worden geleid door meerdere 5G-apparaten.

Image
Image

De BOOK 14 Go-laptop wordt aangedreven door het Snapdragon 7c-computerplatform, dat een batterijduur van 12 uur biedt en 4G LTE voor connectiviteit overal mogelijk maakt. Met een dikte van ongeveer een centimeter en een gewicht van ongeveer drie pond, is deze laptop zeer draagbaar en past hij gemakkelijk in een rugzak. TCL kondigde ook de NXTPAPER 10s-tablet aan, die vermoeidheid van de ogen minimaliseert, naast verschillende andere tablets, waaronder drie ontworpen voor kinderen. De NXTPAPER 10s vermindert de hoeveelheid blauw licht met meer dan 50 procent, heeft een antireflectieafwerking en gebruikt 10 beschermingslagen om natuurlijke kleuren te behouden.

De BOOK 14 Go heeft een prijskaartje van $ 349 en is vanaf Q2 2022 beschikbaar in bepaalde regio's, terwijl de NXTPAPER 10s $ 249 kost. De tablet zal later deze maand eerst beschikbaar zijn in China en Europa, maar geen nieuws wanneer hij naar de VS zal komen.

Image
Image

Voor smartphones introduceert het bedrijf de TCL 30 XE 5G, met een verversingssnelheid van 90 Hz, 4 GB RAM en een batterij die lang meegaat. Daarnaast is er de TCL 30 V 5G, exclusief voor Verizon en ondersteunt de Ultra-Wideband 5G- en Nationwide 5G-netwerken van het bedrijf. De 30 V wordt aangedreven door een 4500mAh batterij en een Qualcomm Snapdragon CPU.

In de komende weken wordt informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de smartphones bekendgemaakt.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: