Wees niet bang voor de nieuwe gaming-telefoons van Black Shark

Wees niet bang voor de nieuwe gaming-telefoons van Black Shark
Wees niet bang voor de nieuwe gaming-telefoons van Black Shark
Anonim

Black Shark heeft zijn nieuwste vlaggenschip-smartphoneserie aangekondigd (en gelanceerd), de Black Shark 5 en 5 Pro, twee modellen die zich richten op de prestaties van videogames.

De nieuwe Black Shark 5-serie heeft een slanker ontwerp dan eerdere Black Shark-modellen, heeft verschillende upgrades gekregen en beweert een fysiek tartend koelsysteem te hebben. Oké, het overtreedt niet echt de Newtoniaanse wetten, maar Black Shark zegt dat het anti-zwaartekracht dubbele VC-systeem in de 5 Pro de vloeistofcirculatie verhoogt voor betere en consistentere prestaties.

Image
Image

Een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G mobiel platform is ook te vinden in de Black Shark 5 Pro, waarvan het zogenaamd optimaal gebruik zou maken om de spelprestaties nog verder te verbeteren. Hoewel de verbeterde prestaties ook van toepassing zijn op niet-gaming-dingen, zoals meer typische smartphone-taken en apps. De Black Shark 5 Pro maakt ook gebruik van een 6,67-inch OLED-scherm dat biedt wat Black Shark 'toonaangevende' niveaus van helderheid, kleurnauwkeurigheid en contrast noemt.

Het is grotendeels een soortgelijk verhaal met de Black Shark 5, hoewel het ontbreken van "Pro" in de naam vrij duidelijk zou moeten maken dat het niet helemaal overeenkomt met zijn tegenhanger. Het bevat bijvoorbeeld een "Sandwich" vloeistofkoelsysteem in plaats van het anti-zwaartekrachtsysteem en heeft een Snapdragon 870 in plaats van een Snapdragon 8 Gen 1, wat in feite betekent dat het goed zal presteren, maar niet zo goed als het duurdere alternatief. Aan de andere kant gebruikt de Black Shark 5 een 6,67-inch AMOLED-scherm met een hogere beeldkwaliteit in plaats van een OLED zoals de 5 Pro.

Image
Image

Fysieke, pop-up magnetische bedieningstriggers zijn echter nog steeds aanwezig in beide series 5-modellen en Black Shark zegt dat de technologie is verbeterd. Deze fysieke bedieningselementen komen tevoorschijn via aan de zijkant gemonteerde knoppen en kunnen worden toegewezen aan verschillende spelopdrachten - of ze kunnen worden gebruikt voor andere telefoonfuncties als je wilt. Black Shark beweert dat de aanpassingen aan het nieuwe magnetische triggersysteem de precisie en responstijd aanzienlijk verbeteren.

Zowel de Black Shark 5 als de Black Shark 5 Pro zijn nu beschikbaar, vanaf respectievelijk ongeveer $ 585 en $ 852. Je kunt ze vinden in de online winkel van Black Shark, Amazon en AliExpress.

Aanbevolen: