Hoe spraakberichten op iPhone te verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe spraakberichten op iPhone te verzenden
Hoe spraakberichten op iPhone te verzenden
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de Berichten-app op het audio-pictogram en houd het vast terwijl je spreekt. Laat uw vinger los en tik op de pijl omhoog.
  • Open de app Spraakmemo's en tik op record. Tik als u klaar bent op stop. Tik op het pictogram met de drie stippen en selecteer Share.

In dit artikel worden twee eenvoudige manieren uitgelegd om spraakberichten op je iPhone te verzenden. U kunt een audiobericht maken en delen met de apps Berichten en Spraakmemo's. Deze optie is handig als spreken sneller en gemakkelijker gaat dan typen of als u wilt dat de ontvanger uw stem hoort.

Een spraakbericht maken en verzenden met berichten

Sms'jes typen kan tijdrovend zijn als je veel te zeggen hebt. En met autocorrectie weet je nooit wat er per ongeluk wordt getypt. Maar door een spraakbericht te sturen in de Berichten-app, kun je precies zeggen wat je wilt tegen de ontvanger.

  1. Open de Berichten-app op je iPhone. Als je een bestaand gesprek hebt met je ontvanger, selecteer het dan om het te openen. Als dat niet het geval is, tikt u op het pictogram Nieuw bericht in de rechterbovenhoek en voert u de ontvanger in het veld Aan in.

    Image
    Image
  2. Tik aan de rechterkant van het tekstberichtveld onderaan op het audio-pictogram en houd het vast. Spreek uw bericht in terwijl u het pictogram ingedrukt houdt. Wanneer u klaar bent, laat u uw vinger los.
  3. Tik op het play knoppictogram in het grijze gebied aan de rechterkant om je bericht te horen. Als je het bericht wilt annuleren of opnieuw wilt opnemen, tik je op X aan de linkerkant van het bericht.

  4. Tik op de pijl omhoog in het grijze gebied aan de rechterkant om je spraakbericht onderweg te verzenden.

    Image
    Image

    Als je ontvanger het bericht ontvangt, tikt hij op de afspeelknop om te luisteren.

    Nadelen bij het gebruik van berichten

    Hier zijn een aantal nadelen van het gebruik van Berichten voor uw spraakbericht.

    • Als iPhone-gebruiker kun je momenteel geen spraakberichten verzenden met de Berichten-app naar andere smartphones zoals Android.
    • Audioberichten verlopen standaard twee minuten nadat je ze hebt beluisterd en worden automatisch verwijderd. Uw ontvanger kan op Keep tikken om uw bericht vast te houden of de vervaldatum uitschakelen door naar Instellingen > Berichten te gaan.

    Als uw ontvanger geen iPhone-gebruiker is of u wilt voorkomen dat uw audiobericht afloopt, overweeg dan om uw bericht te delen met spraakmemo's.

    Een spraakbericht maken en verzenden met spraakmemo's

    De app Spraakmemo's is uitstekend geschikt voor het vastleggen van audionotities, sprekers tijdens een vergadering en meer. Omdat je gemakkelijk een spraakopname vanuit de app kunt delen, is dit een solide alternatief voor de Berichten-app op de iPhone.

  5. Open spraakmemo's op je iPhone en tik (niet vasthouden) op de rode Record knop onderaan.
  6. Spreek je bericht. Je ziet de duur van de opname terwijl je spreekt.
  7. Als je klaar bent met je bericht, tik je op de rode Stop-knop.

    Image
    Image
  8. De opname springt naar het bovenste gedeelte van het scherm. Je kunt op de Play-knop tikken om te luisteren.

    Om te delen, tik je op de drie stippen naast de naam van de opname.

    Tip

    Als je de opname wilt hernoemen voordat je deze deelt, tik je op de huidige titel en typ je de nieuwe.

  9. Selecteer Delen.
  10. Kies een optie voor delen in het deelblad. Afhankelijk van de opties voor delen van je iPhone, kun je het audiobericht verzenden in een sms, e-mail of gedeelde opslagservice zoals Dropbox.

    Image
    Image

    Wanneer u een opname verzendt met spraakmemo's, wordt deze geformatteerd als een M4A-bestand. Dus uw ontvanger kan elke audiospeler gebruiken die ze hebben om deze te openen en te luisteren.

    Laat je vingers rusten, zeg alles wat je moet zeggen, of laat je familie je kinderen gedag horen zeggen met spraakberichten op je iPhone.

FAQ

    Hoe stel ik tekstberichten op de iPhone op met mijn stem?

    Schakel eerst spraakdictatie in voor iOS. Houd in de Berichten-app het pictogram microfoon op het toetsenbord ingedrukt om uw bericht op te nemen.

    Hoe stop ik het automatisch verzenden van spraakberichten?

    Ga naar de Instellingen-app > Berichten > Audioberichten en tik op deVerhogen om te luisteren schakelaar om het uit te schakelen. U kunt nog steeds handmatig audioberichten verzenden.

    Hoe neem ik een voicemailbegroeting op de iPhone op?

    Open de app Telefoon en tik op Voicemail > Begroeting > Aangepast >Record om je iPhone-begroeting op te nemen. Als je klaar bent, tik je op Stop en Save.

Aanbevolen: