WB Fighting Game 'Multiversus' uitgesteld tot onbepaalde datum

WB Fighting Game 'Multiversus' uitgesteld tot onbepaalde datum
WB Fighting Game 'Multiversus' uitgesteld tot onbepaalde datum
Anonim

WB is druk bezig met het voorbereiden van Multiversus, een op mascottes gebaseerd vechtspel met personages uit de hele entertainmentcatalogus van het bedrijf, maar fans zullen nog wat langer wachten op het officiële debuut.

Multiversus zou volgende week uitkomen, maar ontwikkelaar Player First Games heeft zojuist aangekondigd dat er een vertraging zal zijn tot een niet nader gespecificeerde datum in de toekomst, hoewel ze spelers verzekeren dat de game nog steeds komt.

Image
Image

Deze vertraging heeft ook betrekking op de vrijlating van Morty, bekend van Rick and Morty, aangezien de kleine schurk de lancering van seizoen één van de competitieve free-to-play-jager zou begeleiden.

"We weten dat dit voor sommigen teleurstellend kan zijn en willen onze community verzekeren dat we toegewijd zijn aan het leveren van nieuwe en opwindende inhoud die spelers verrukt", schreef Player First Games.

Multiversus is sinds juli in open bèta en deze bètaperiode zal doorgaan tot de officiële lancering, wanneer dat ook gebeurt. De bèta is beschikbaar op PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X en pc. Deze vroege versie bevat personages zoals Bugs Bunny, Superman, Finn uit Adventure Time en meer.

De bèta stelt spelers ook in staat extra personages te kopen voor ongeveer $ 7 per pop of ze te ontgrendelen door in-game uitdagingen te voltooien. Deze geheime (achtige) personages zijn Wonder Woman, LeBron James (ja, echt) en nog ongeveer tien andere.

Hoewel er geen vervangende lanceringsdatum is aangekondigd, lijkt het bedrijf aan te geven dat dit eerder vroeger dan later zal zijn. Graaf in de tussentijd een oud exemplaar van Super Smash Bros. of een nog ouder exemplaar van Playstation All-Star's Battle Royale.

Aanbevolen: