Hoe de Lockdown-modus te gebruiken op elke Android-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe de Lockdown-modus te gebruiken op elke Android-telefoon
Hoe de Lockdown-modus te gebruiken op elke Android-telefoon
Anonim

Wat te weten

  • Houd de aan/uit-knop op je Android-telefoon ingedrukt.
  • Selecteer de Lockdown knop. Het wordt als zodanig gelabeld, met een hangslotpictogram erop.
  • Inschakelen op Samsung-telefoons: Instellingen > Lock Screen > Secure Lock-instellingen > Toon vergrendelingsoptie.

Dit artikel legt uit hoe je de Lockdown-modus op elke Android-smartphone kunt gebruiken. De instructies werken voor apparaten van de meeste grote fabrikanten, maar voor sommige Samsung Galaxy-telefoons moet Lockdown mogelijk worden ingeschakeld via het aan/uit-menu.

Hoe de Lockdown-modus in Android in te schakelen

Om de vergrendelingsmodus in te schakelen, hoeft u deze alleen maar te selecteren in het menu met energieopties.

  1. Houd de aan / uit-knop aan de zijkant van je Android-telefoon ingedrukt. Houd het een paar seconden ingedrukt totdat het menu Energiebeheer verschijnt.
  2. Selecteer Lockdown uit de opties. Het is als zodanig gelabeld onder de knop, terwijl de knop zelf een klein hangslotpictogram heeft.

    Image
    Image
  3. Lockdown-modus is vergelijkbaar met het vergrendelen van je telefoon, maar het doet dit op een veiligere manier.

Hoe de vergrendelingsmodus op Samsung Galaxy-telefoons in te schakelen

Sommige oudere Samsung Galaxy-telefoons hebben mogelijk niet de Lockdown-optie in hun menu Energiebeheer. Gelukkig kun je het eenvoudig inschakelen door deze stappen te volgen.

  1. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het Snelle instellingen menu te openen.
  2. Selecteer het Instellingen tandwiel.
  3. Navigeer naar Lock Screen.
  4. Selecteer Secure Lock-instellingen.
  5. Daar vind je een aantal opties om je menu met energieopties aan te passen. Zorg ervoor dat u Show Lockdown Option inschakelt. Zodra dat is ingeschakeld, zou u in staat moeten zijn om Lockdown te activeren vanuit het energieoptiesmenu van uw Samsung-telefoon in hetzelfde manier als elke andere Android-telefoon.

Wat is de Android-vergrendelingsmodus?

Lockdown-modus schakelt een aantal van de handigere, maar minder veilige manieren uit om je telefoon te ontgrendelen. Wanneer u de Lockdown-modus inschakelt, is de enige manier om de telefoon te ontgrendelen het gebruik van het wachtwoord, de pincode of het veegpatroon dat u hebt ingeschakeld toen u uw Android-telefoon instelde.

Nuttige ontgrendelingsopties zoals biometrische duim of gezichtsherkenning zijn uitgeschakeld, net als alle Bluetooth-accessoires waarmee je je telefoon kunt ontgrendelen. De enige manier om het te ontgrendelen is met de meest veilige methode, waardoor de algehele beveiliging van het apparaat wordt verbeterd.

Als je een van je ontgrendelingsmethoden wilt wijzigen, bekijk dan hoe je je vergrendelingsscherm kunt aanpassen.

FAQ

    Hoe kom ik uit de Lockdown-modus op Android?

    Lockdown-modus is uitgeschakeld wanneer u uw Android ontgrendelt met een pincode of wachtwoord. Elke keer dat u uw telefoon gebruikt, moet u de Lockdown-modus opnieuw inschakelen.

    Hoe vergrendel ik apps op Android?

    Om scherm vastzetten op Android in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Biometrische gegevens en beveiliging > Andere beveiligingsinstellingen> Geavanceerd > Vensters vastzetten . Je kunt ook een wachtwoord instellen om apps te openen.

    Hoe maak ik mijn Android kindveilig?

    Als u ouderlijk toezicht op Android wilt instellen, gaat u naar Google Play-instellingen > Familie > Ouderlijk toezicht> Aan . Je kunt ook apps van derden installeren om de schermtijd te beperken en de toegang tot specifieke websites te blokkeren.

Aanbevolen: