Samsung voegt Amazon Luna Game Streaming toe

Samsung voegt Amazon Luna Game Streaming toe
Samsung voegt Amazon Luna Game Streaming toe
Anonim

In juni lanceerde Samsung een speciale hub om verschillende cloudgaming-aanbiedingen onder één dak te brengen, en nu voegt deze hub een nieuwe service toe naast Google Stadia, Xbox Cloud Gaming en dergelijke.

Dat klopt. Amazon Luna is nu officieel beschikbaar op Samsung smart-tv's en monitoren als onderdeel van de gaming-hub van het bedrijf. Dit betekent dat Samsung-gebruikers nu toegang hebben tot alle grote game-streamingservices, rechtstreeks op hun tv's of monitoren.

Image
Image

"We bieden nu meer dan 1.000 games om direct te spelen op Samsung Smart TV's, waardoor Samsung Gaming Hub de nummer één bestemming is om games te streamen", zegt Mike Lucero, Samsung's directeur productbeheer voor gaming.

Een van de coolste onderdelen van Samsung's gaming-hub is de controller pass-through-technologie, zodat je elke Bluetooth-controller voor Luna-games kunt gebruiken, inclusief de officiële Amazon-controller.

Na een zachte lancering vorig jaar heeft Luna nu toegang tot meer dan 250 games, gerangschikt in 'kanalen'. Gebruikers betalen een maandelijkse premie, meestal $ 5, om toegang te krijgen tot een enkel kanaal. Bovendien hebben Prime-gebruikers toegang tot één gratis Prime Gaming-kanaal met een wisselende lijst met titels.

Naast Samsung-gadgets is Luna beschikbaar voor pc's, Macs, Chromebooks, Fire TV's, tablets en telefoons.

Amazon Luna is compatibel met elke Samsung smart-tv of slimme monitor met toegang tot de gaming-hub, die alle 2022-modellen en bepaalde oudere modellen omvat. Als u op zoek bent naar een nieuwe Samsung-tv, controleer dan van tevoren of u compatibiliteit hebt.

Aanbevolen: