Samsung voegt SmartThings-energie toe om het energieverbruik van uw huis bij te houden

Samsung voegt SmartThings-energie toe om het energieverbruik van uw huis bij te houden
Samsung voegt SmartThings-energie toe om het energieverbruik van uw huis bij te houden
Anonim

Samsung introduceerde donderdag SmartThings Energy; het is gericht op het verlagen van uw energierekening en het vergroten van de duurzaamheid van een huis.

De nieuwe service is te vinden in de SmartThings-app en helpt consumenten groenere beslissingen te nemen in hun huis met een re altime overzicht van het energieverbruik. U kunt het energieverbruik in uw huis controleren, doelinstellingen maken en meldingen ontvangen van Samsung-apparaten en HVAC-systemen.

Image
Image

“Mensen brengen meer tijd thuis door en gebruiken hun apparaten vaker, waardoor er behoefte is aan een grotere capaciteit en een betere energie-efficiëntie”, zegt Chanwoo Park, vice-president en hoofd van de IoT-businessgroep bij Samsung Electronics, in een schriftelijke verklaring.

"Onze consumenten willen een bijdrage leveren aan het bouwen aan een betere, milieuvriendelijkere toekomst en we zijn er trots op hen te helpen die visie te verwezenlijken door een energiezuinigere smart home-ervaring te bieden."

Samsung zei dat je het energieverbruik van je huishoudelijke apparaten kunt volgen en het energieverbruik tussen verschillende maanden kunt vergelijken. Je ontvangt ook een melding als iets in je huis op een bepaald moment te veel energie verbruikt, dus je kunt het uitschakelen als je het niet gebruikt.

SmartThings Energy is de nieuwste toevoeging aan de SmartThings-app, die in juni een grote upgrade kreeg. De app heeft een opnieuw ontworpen startscherm dat is onderverdeeld in vijf hoofdsecties: Favorieten, Apparaten, Leven, Automatiseringen en Menu.

We zijn er trots op hen te helpen die visie te bereiken door een energiezuinigere smart home-ervaring te bieden.

Het SmartThings-ecosysteem werd voor het eerst geïntroduceerd in 2014. Met het smart home-systeem kun je compatibele apparaten bedienen, waaronder lampen, camera's, spraakassistenten, sloten, thermostaten en meer.

Samsung heeft onlangs aangekondigd dat het zijn SmartThings-systeem zou integreren in het Matter-protocol dat is gecreëerd door de Connectivity Standards Alliance. Het protocol stelt een industriestandaard vast voor alle smart home-apparaten, waardoor ze beter met elkaar compatibel zijn. Naast Samsung maken ook Apple-, Amazon-, Google- en Comcast-apparaten deel uit van het Matter-protocol.

Aanbevolen: