Amazon voegt Watch Party-compatibiliteit toe aan FireTV-apparaten

Amazon voegt Watch Party-compatibiliteit toe aan FireTV-apparaten
Amazon voegt Watch Party-compatibiliteit toe aan FireTV-apparaten
Anonim

Je kunt nu een Amazon Prime Video Watch Party hosten of eraan deelnemen via Amazon FireTV-apparaten.

XDA-ontwikkelaars zagen vrijdag voor het eerst de nieuwe compatibiliteit op Amazon's FAQ-pagina voor de Watch Party-functie. Amazon merkt echter op dat FireTV-apparaten alleen met Watch Party werken in de Prime Video-app.

Image
Image

Voorheen konden Prime Video-abonnees de Watch Party-functie gebruiken met een computerbrowser, wat niet zo filmavondvriendelijk is als het kijken op je tv-scherm.

Amazon merkte op dat afspelen nog steeds niet wordt ondersteund op mobiele apparaten, maar dat je de Watch Party-chat kunt gebruiken om de link met je vrienden te delen en te praten over belangrijke scènes van wat je ook bekijkt. Het is ook belangrijk op te merken dat iedereen die deelneemt aan een Watch Party een Amazon Prime-abonnement moet hebben en dat ze de film die de gastheer van de Watch Party kiest afzonderlijk moeten kopen of huren, als het betaalde inhoud is.

Amazon debuteerde vorig jaar met Watch Party als een manier voor mensen om tv-programma's en films te kijken met maximaal 100 van hun naaste familie en vrienden op verschillende plaatsen tegelijk.

Image
Image

Amazon is niet de enige met een Watch Party-achtige functie: Netflix, Hulu en HBO Max hebben allemaal een soort vergelijkbare functie waarmee je de nieuwste virale show kunt bingewatchen met je vrienden of familie over het internet. Deze functies voor het bekijken van groepen zijn vorig jaar tijdens de pandemie populair geworden en blijven een gewilde manier om een filmavond te houden met vrienden of familie die verder uit elkaar wonen.

Aanbevolen: