Samsung voegt slijtagedetectie toe aan Galaxy Buds Pro

Samsung voegt slijtagedetectie toe aan Galaxy Buds Pro
Samsung voegt slijtagedetectie toe aan Galaxy Buds Pro
Anonim

Samsung rolt een nieuwe update uit die slijtagedetectie naar de Galaxy Buds+ en Galaxy Buds Pro brengt.

Volgens SamMobile heeft Samsung een update uitgebracht voor de Galaxy Buds Pro en Galaxy Buds+, waarmee de koptelefoon kan detecteren wanneer je hem draagt tijdens spraakoproepen. Het is de laatste in een lange reeks updates die het elektronicabedrijf naar zijn verschillende slimme apparaten heeft gepusht, zoals de recente One UI 4.0-update op zijn smartphones.

Image
Image

De nieuwe firmwareversie R175XXU0AUK1 (Buds+) en R190XXU0AUK1 (Buds Pro) is nu beschikbaar in Zuid-Korea. In het verleden bracht Samsung dit soort updates eerst uit in Zuid-Korea. Meestal volgt dan die releases met een westerse lancering. De updates brengen niet alleen slijtagedetectie naar de oordopjes, maar bevatten ook verschillende nieuwe stabiliteitsverbeteringen.

Slijtagedetectie is een veelvoorkomende functie in veel duurdere oordopjes. In wezen gebruiken ze bewegings- en andere sensoren om te detecteren wanneer je ze draagt. Hierdoor kunnen de oordopjes het afspelen van media pauzeren of wijzigen welke luidspreker een spraakoproep gebruikt wanneer een oordopje uit uw oor wordt verwijderd. Oordopjes zoals Apple AirPods Pro en Nothing's Ear 1 bevatten ook slijtagedetectie.

Helaas heeft Samsung nog geen officiële aankondiging gedaan over wanneer luisteraars buiten Zuid-Korea slijtagedetectie op hun Galaxy Buds Pro en Galaxy Buds+ kunnen verwachten. Maar voorlopig kun je profiteren van de andere functies die deze oordopjes bieden, zoals actieve ruisonderdrukking en 360-graden audio.

Aanbevolen: