Google Stadia is twee maanden gratis

Google Stadia is twee maanden gratis
Google Stadia is twee maanden gratis
Anonim

Google geeft iedereen de kans om negen Stadia-games twee maanden lang gratis te spelen terwijl we allemaal thuis op de bank zitten.

Image
Image

Google geeft twee maanden gratis toegang tot zijn nieuwe gamestreamingservice, Stadia, weg. De optie wordt de komende 48 uur op de Google Stadia-site uitgerold naar 14 landen.

Wat je krijgt: je hebt toegang tot Stadia met je Google-account en krijgt twee maanden gratis toegang tot negen verschillende games, waaronder GRID, Destiny 2: The Collectie, en Thumper. Je kunt spelen met de gratis Stadia-app op je smartphone of op een computer met Chrome met een compatibele USB-controller.

Met Stadia kun je elke game spelen die de service biedt en alle games die je koopt behouden, of je nu een Stadia-abonnee blijft ($ 10 per maand) of niet. De service is net in november 2019 live gegaan en Google heeft al een tijdje een gratis niveau beloofd.

Hoe zit het met bandbreedte: Google verlaagt de standaard schermresolutie van zijn games van 4K naar 1080p, wat zou moeten helpen de toename van de bandbreedte op internet te beheersen. "De overgrote meerderheid van de mensen op een desktop of laptop merkt geen significante daling van de gameplay-kwaliteit, maar je kunt je gegevensgebruiksopties kiezen in de Stadia-app", zei Stadia GM Phil Harrison in een verklaring.

Premium tier: je kunt je nog steeds aanmelden voor de Stadia Premiere Edition, die je voor $ 129 drie maanden toegang, een Stadia-controller en een Chromecast Ultimate oplevert voor uw HDTV. De huidige betaalde leden worden gedurende twee maanden niet in rekening gebracht als bedankje van Google.

Bottom Line: Als je hebt gewacht om Stadia binnen te stappen, is dit misschien het moment. Je hebt nog steeds een controller en een compatibel apparaat nodig, dus zorg ervoor dat je die hebt voordat je erin duikt.

Aanbevolen: