Hoe paarden te fokken in Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe paarden te fokken in Minecraft
Hoe paarden te fokken in Minecraft
Anonim

Het is niet nodig om de bovenwereld op twee benen te doorkruisen als je weet hoe je paarden moet fokken in Minecraft. Het enige wat je nodig hebt zijn twee tamme paarden en wat Gouden Wortelen of Gouden Appels.

De informatie in dit artikel is van toepassing op Minecraft op alle platforms.

Hoe paarden te fokken in Minecraft

Een paard fokken in Minecraft

Voordat je een paardenfamilie kunt stichten, moet je een paar paarden vinden en ze temmen.

  1. Vind twee paarden. Paarden kunnen worden gevonden grazen in vlaktes en savannes. Paarden hebben geen geslachten in Minecraft, dus elke twee is voldoende.

    Om het allemaal makkelijker te maken, maak je een Lood en bind je je paarden aan een paal zodat ze er niet vandoor gaan.

    Image
    Image
  2. Tem de paarden. Terwijl je niets in je hand hebt, kun je met een paard communiceren om er bovenop te klimmen. Het zal je waarschijnlijk een paar keer van de wijs brengen, maar blijf proberen totdat je harten boven zijn hoofd ziet zweven.

    Image
    Image
  3. Krijg 2 Gouden Appels of 2 Gouden Wortel. Ze zijn te vinden in schatkisten, of je kunt ze maken.

    Om een Gouden Appel te maken, plaats 1 Appel in het midden van een Crafting Table en 8 Goudstaven in de overige vakken. Om goudstaven te maken, moet je rauw goud smelten met een oven.

    Image
    Image

    Om een Gouden Wortel te maken, plaatst u 1 Wortel in het midden van een werktafel en plaatst u 8 Goudklompjes in de resterende dozen. Je kunt goudklompjes verkrijgen door Nether-gouderts te delven met een houweel.

    Image
    Image
  4. Met je paarden dicht bij elkaar, rust je de gouden appels of wortelen uit en gebruik je ze op elk paard. Als ze allebei een hart boven hun hoofd hebben, zullen ze een babypaardje maken.

    Image
    Image
  5. Wacht 20 minuten en je babypaardje zal uitgroeien tot een volwassene. Geef je babypaard appels, hooi, suiker of tarwe om het sneller te laten groeien.

    Voordat je op een paard kunt rijden, moet je een zadel maken.

    Image
    Image

Bottom Line

Paarden in Minecraft kunnen zeven verschillende kleuren hebben met verschillende patronen. Het uiterlijk van een babypaard is grotendeels willekeurig. Babypaarden hebben een grotere kans om op een van hun ouders te lijken, maar ze kunnen er uiteindelijk heel anders uitzien. Als je een specifieke kleur wenst, probeer dan twee paarden van die kleur te fokken. De gezondheids-, snelheids- en springkrachtstatistieken van een babypaard worden ook bepaald door zijn ouders.

Hoe fok je een muilezel in Minecraft?

Om een muilezel te maken in Minecraft, moet je een paard met een ezel kruisen. Volg dezelfde stappen voor het fokken van twee paarden.

Muilezels kunnen worden uitgerust met kisten, zodat je extra inventaris kunt meenemen. Muildieren kunnen niet met andere dieren fokken.

Image
Image

FAQ

    Welk paard is het snelst in Minecraft?

    Witte paarden hebben meestal de hoogste snelheidsstatistieken, hoewel sommige andere paarden hoger kunnen springen. Als je een snel paard wilt, fok dan twee witte paarden.

    Wat is het zeldzaamste paard in Minecraft?

    Skeletpaarden zijn het zeldzaamste type paard dat niet gefokt kan worden. Je kunt een skeletpaard net als een gewoon paard temmen nadat je het skelet hebt verslagen dat erop rijdt.

    Hoe genees ik mijn paard in Minecraft?

    Gebruik een Splash Potion of Healing of een Splash Potion of Regeneration op je paard om zijn gezondheid te herstellen. Je kunt het drankje gebruiken tijdens het rijden of wanneer je bent afgestegen.

Aanbevolen: