7 Gratis online faxservices (bijgewerkt in augustus 2022)

Inhoudsopgave:

7 Gratis online faxservices (bijgewerkt in augustus 2022)
7 Gratis online faxservices (bijgewerkt in augustus 2022)
Anonim

Faxen lijkt misschien verouderde technologie, maar veel organisaties doen nog steeds zaken via fax. U hoeft echter niet te investeren in een faxapparaat of computerfaxmodem. Met gratis online faxdiensten kunt u faxen vanaf uw computer verzenden en per e-mail ontvangen.

Image
Image

Het gratis faxaanbod van deze diensten kan beperkte functies hebben. Lees aandachtig voordat u er een kiest.

FaxZero

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldig voor zeer beperkte faxbehoeften.
  • Faxen rechtstreeks vanuit Word-bestanden.

Wat we niet leuk vinden

  • Beperkt gratis aanbod.
  • Inclusief advertenties op het voorblad.
  • Geen manier om een fax te ontvangen.

Verzend met FaxZero gratis een fax overal in de Verenigde Staten en Canada, evenals op vele internationale bestemmingen. Upload een document of pdf-bestand of voer de tekst in die u wilt faxen. Er is echter geen functie voor het ontvangen van faxen.

De gratis service plaatst een advertentie op het voorblad en is beperkt tot maximaal drie pagina's per fax en maximaal vijf gratis faxen per dag. Als u meer dan drie pagina's moet verzenden, verzendt u voor $ 2,09 een fax van maximaal 25 pagina's met prioriteitsbezorging en zonder reclame op het voorblad. Deze service is geaccrediteerd door het Better Business Bureau.

GotFreeFax

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen branding of advertenties.
  • Redelijke tariefstructuur.

Wat we niet leuk vinden

  • Zeer beperkt aantal gratis faxen.
  • Geen mogelijkheid om faxen te ontvangen.

Als je liever geen advertenties op je voorpagina hebt, overweeg dan GotFreeFax. GotFreeFax plaatst geen advertenties op zijn gratis faxvoorbladen en voegt geen GotFreeFax-branding toe aan uw fax. Verzend online faxen naar overal in de VS en Canada. Net als FaxZero is er geen functionaliteit voor het ontvangen van faxen.

Verzend maximaal drie pagina's per fax met twee gratis faxen per dag toegestaan. Als u meer dan drie pagina's moet verzenden, kunt u met GotFreeFax tot 10 pagina's faxen voor 98 cent, 20 pagina's voor $ 1.98 en 30 pagina's voor $ 2,98. De premium pay-per-fax-service maakt ook gebruik van een versleutelde verbinding en biedt prioriteitsbezorging.

FaxBetter Free

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldig voor mensen met consistente maar kleine faxbehoeften.
  • OCR en document-zoekfunctie.
  • Online opslag.

Wat we niet leuk vinden

  • Wekelijkse faxontvangsten om je nummer te behouden.
  • Kan geen faxen verzenden.

FaxBetter Free geeft u een speciaal gratis faxnummer, waarmee u tot 50 pagina's per maand kunt ontvangen. Elke keer dat u een fax ontvangt, ontvangt u e-mailmeldingen. FaxBetter Free slaat tot 1.000 pagina's op zijn site op zodat u online toegang hebt tot uw faxen.

U kunt echter geen faxen verzenden met dit gratis faxnummer, en de fax-naar-e-mailservice, evenals de OCR/doorzoekbare faxfunctie, is alleen gratis tijdens een proefperiode van 30 dagen. Bovendien gaat u ermee akkoord browseradvertenties te ontvangen wanneer de gratis versie is geïnstalleerd.

Als u verwacht veel faxen te ontvangen of faxen in verschillende formaten wilt verzenden, begint het FaxBetter Premium-account bij $ 5,95 per maand voor maximaal 500 pagina's per maand, en daarna twee cent per pagina (hoewel dit plan vereist u beta alt twee jaar vooruit). Dit abonnement omvat ook onbeperkte faxopslag, doorzoekbare faxmeldingen en geen reclame.

eFax gratis proefperiode van 14 dagen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goed voor lichte volumes.
  • Selecteer uw eigen faxnummer.

Wat we niet leuk vinden

  • Abonnementsmodel is prijzig.
  • $10 setupkosten voor een betaald niveau.

De gratis proefversie van eFax geeft u een gratis faxnummer voor inkomende en uitgaande faxen. Verzend en ontvang faxen vanuit uw e-mailprogramma of log in op een online portaal om te faxen (met het online portaal kunt u zelfs faxen ondertekenen). Tijdens de proefperiode kunt u tot 150 documenten verzenden en ontvangen.

Nadat uw proefperiode is afgelopen, meldt u zich aan voor het Plus-abonnement ($ 15,83 per maand, jaarlijks gefactureerd) of Pro-abonnement ($ 24,99 per maand, jaarlijks gefactureerd) en krijgt u de mogelijkheid om faxen te verzenden en ontvangen van uw mobiele apparaat via de eFax app. Je hebt ook toegang tot al je faxen via je online portal.

Wanneer u zich aanmeldt voor een Pro- of Plus-abonnement, kunt u het netnummer voor uw faxnummer wijzigen en maximaal 170 pagina's (Plus) of 375 pagina's (Pro) per maand verzenden en ontvangen. Er zijn eenmalige installatiekosten van $ 10 voor beide abonnementen.

PamFax

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Redelijke tariefplannen.
  • Skype-integratie.

Wat we niet leuk vinden

  • Beperkt aantal gratis pagina's.
  • Beperkte functies in gratis aanbod.

PamFax is gratis om mee te doen, en nieuwe gebruikers krijgen drie gratis faxpagina's. PamFax is beschikbaar voor internet, Windows, macOS, iPhone, iPad en Android.

Zodra uw drie gratis faxpagina's voorbij zijn, kunt u kiezen tussen de PamFax on-demand service (10 cent per pagina), het Basic-abonnement ($ 4,24 per maand en 10 cent per pagina) of het Professional-abonnement ($ 6,39 per maand en zes cent per pagina).

Zowel de Basic- als de Professional-abonnementen bevatten een persoonlijk faxnummer en stellen u in staat meerdere documenten in één fax te verzenden. Deze faxservice biedt ook Skype-integratie. Het Professional-abonnement omvat ook ondersteuning voor Dropbox, OneDrive, Google Drive en Box.

MyFax 14-daagse gratis proefperiode

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goede dekking in het buitenland.
  • Abonnement is goed voor mensen met matige tot zware faxbehoeften.

Wat we niet leuk vinden

Gratis proefperiode betekent dat er kosten in rekening worden gebracht als je vergeet te annuleren.

Met de gratis proefversie van MyFax kunt u faxen ontvangen en faxen verzenden naar meer dan 40 landen. Het ondersteunt meer soorten bestanden dan andere faxdiensten, zoals Word, Excel, PowerPoint en afbeeldingsbestanden. MyFax werkt met iPhones en andere smartphones.

De gratis proefperiode van MyFax duurt 14 dagen, waarna accounts beginnen bij $ 12 per maand. De algemene voorwaarden van MyFax zijn uitgebreid, dus zorg ervoor dat u ze doorleest voordat u zich aanmeldt.

Internetfax in Microsoft Office

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis.
  • Ingebouwd in Windows.

Wat we niet leuk vinden

Vereist een modem en telefoonlijn.

Veel gebruikers realiseren zich niet dat Microsoft Office een ingebouwde mogelijkheid heeft om faxen te verzenden via Outlook, Word, Excel of PowerPoint. Om deze functie te gebruiken, moet het Windows Faxstuurprogramma of Fax Services zijn geïnstalleerd en geactiveerd op de verzendende computer.

Microsoft Office gebruiken om een fax te verzenden is een eenvoudig en gratis alternatief voor een externe faxservice.

Aanbevolen: