Autoplay stoppen op Discovery Plus

Inhoudsopgave:

Autoplay stoppen op Discovery Plus
Autoplay stoppen op Discovery Plus
Anonim

Wat te weten

  • Terwijl de aflevering die je aan het kijken bent bijna ten einde loopt, klik je op de X op de miniatuur die de volgende aflevering laat zien.
  • Het is niet mogelijk om automatisch afspelen op Discovery Plus preventief uit te schakelen, alleen binnen de laatste minuut van afzonderlijke afleveringen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u automatisch afspelen op de Discovery Plus-streamingservice kunt stoppen.

Autoplay uitschakelen op Discovery Plus

Discovery Plus heeft veel geweldige inhoud, maar de speler mist enkele basisfuncties die andere online videospelers al heel lang hebben. Een belangrijke functie die Discovery Plus mist, is een instelling om autoplay voor de hele site uit te schakelen. Dat betekent dat wanneer u een video op deze service bekijkt, deze automatisch de volgende video in de wachtrij afspeelt, tenzij u specifieke actie onderneemt om deze te stoppen.

Om te voorkomen dat Discovery Plus de volgende video automatisch afspeelt, moet je de huidige video tot het einde bekijken. Ongeveer een minuut na het einde van de video, zie je een kleine miniatuur verschijnen in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Als je via de webplayer op de Discovery Plus-website of de telefoon-app kijkt, kun je op X in de rechterbovenhoek van de miniatuurkaart klikken.

Image
Image

Wanneer u op de X op de Up Next kaart klikt, zal de kaart verdwijnen. De rest van je huidige video wordt dan afgespeeld totdat de aflevering is afgelopen, waarna het stopt. Als je op dat moment nog een aflevering wilt afspelen, kun je op Terug klikken en een nieuwe aflevering selecteren.

Hoe Discovery Plus Autoplay op Roku uit te schakelen

Er is geen manier om autoplay uit te schakelen in de Discovery Plus-app op Roku of een ander streamingapparaat. Bovendien ontbreekt de Discovery Plus-app op Roku en sommige andere streaming-apparaten de mogelijkheid om autoplay aan het einde van een aflevering te annuleren. Stel dat u een programma bekijkt in de Discovery Plus-app op een streamingapparaat zoals Roku, en u ziet geen optie om de volgende aflevering te annuleren wanneer u het einde van de huidige aflevering bereikt. In dat geval is uw enige optie om het afspelen handmatig te stoppen.

Als je Discovery Plus op Roku bekijkt, kun je op de afspeel-/pauzeknop drukken om te voorkomen dat de volgende aflevering wordt afgespeeld. Je kunt ook op de startknop drukken of de Roku uitschakelen. Andere streaming-apparaten hebben vergelijkbare opties om de aflevering te pauzeren, terug te keren naar het startscherm of terug te gaan naar de afleveringslijst door op een knop op de afstandsbediening te drukken.

FAQ

    Stop Discovery Plus na een tijdje met spelen?

    Nee. Discovery Plus blijft nieuwe video's afspelen zolang uw apparaat is ingeschakeld en verbonden met internet.

    Hoe wis ik mijn lijst met blijven kijken op Discovery Plus?

    Je kunt je lijst Doorgaan met kijken niet wissen, maar je kunt films verwijderen door naar het einde te scrollen. Annuleer automatisch afspelen voordat de video is afgespeeld, anders verschijnt de volgende video in je geschiedenis. U kunt ook uw profiel verwijderen en een nieuwe maken om te beginnen met een lege kijkgeschiedenis.

    Waarom blijft Discovery Plus bufferen?

    Als Discovery Plus blijft vastlopen, controleer dan of de service niet beschikbaar is, sluit de app en open deze opnieuw, zorg ervoor dat uw adblocker of VPN is uitgeschakeld en start uw apparaat opnieuw op. Als je nog steeds problemen hebt, controleer dan je internetverbinding.

Aanbevolen: