YouMail werkt samen met wetshandhaving om robocallers te stoppen

YouMail werkt samen met wetshandhaving om robocallers te stoppen
YouMail werkt samen met wetshandhaving om robocallers te stoppen
Anonim

Weet je nog toen onze telefoons bruikbaar waren en niet meer dan 30 vervelende robocalls per dag ontvingen?

Visual voicemail leverancier YouMail doet dat zeker en werkt samen met wetshandhavingsgroepen om deze beledigende robocalls te stoppen, zoals aangekondigd in een officieel persbericht. Het bedrijf kiest, samen met de procureurs-generaal van Michigan en North Carolina, voor een meervoudige aanpak van deze kwestie.

Image
Image

Ten eerste worden robocalls gericht op huidige YouMail-gebruikers automatisch gedetecteerd en doorgestuurd naar de politie.

Vervolgens zal het bedrijf samenwerken met de bovengenoemde procureurs-generaal en hun personeel om te identificeren waar deze robocalls vandaan komen, de Amerikaanse intermediaire telecomproviders opsporen en uiteindelijk de klanten die de oproepen initiëren.

YouMail en de AG's maken gebruik van recente beleidswijzigingen waardoor meerdere staten overeenkomsten met de Federal Communications Commission (FCC) uitvoerden om het delen van robocall-informatie gemakkelijker te maken. Als zodanig werkt YouMail verder samen met de FCC en de Federal Trade Commission (FTC) als onderdeel van hun algemene campagne om robocalls te stoppen.

Het bedrijf heeft ook beweerd dat deze inspanningen, samen met eerdere campagnes die beschikbaar waren voor YouMail-gebruikers, hebben geholpen "robocall-campagnes af te sluiten, in totaal in de vele miljarden robocalls."

YouMail heeft lang gewerkt om de kibosh op illegale robocalls te zetten, door een robocall-blokkerende app en een robocall-index te maken die oproepen bijhoudt en catalogiseert en gegevens beschikbaar stelt voor onderzoeksdoeleinden.

Aanbevolen: