Hoe ARF-bestanden te openen, bewerken en converteren

Inhoudsopgave:

Hoe ARF-bestanden te openen, bewerken en converteren
Hoe ARF-bestanden te openen, bewerken en converteren
Anonim

Wat te weten

  • Een ARF-bestand is een WebEx Advanced Recording-bestand. Open er een met Cisco's WebEx Player.
  • Converteer het ARF-bestand naar WMV, MP4 of SWF met datzelfde programma. Gebruik dan een videobestandsconverter voor andere formaten.

Dit artikel legt uit wat een ARF-bestand is en hoe je er een op je computer kunt openen of converteren.

Wat is een ARF-bestand?

Een acroniem voor Advanced Recording Format, een bestand met de. ARF-bestandsextensie is een WebEx Advanced Recording-bestand dat is gedownload van Cisco's conferentietoepassing WebEx. Deze bestanden bevatten de videogegevens die zijn gemaakt van de opname, evenals een inhoudsopgave, deelnemerslijst en meer.

WRF-bestanden lijken op elkaar, maar die bestandsextensie wordt gebruikt wanneer de WebEx-sessie wordt opgenomen door de gebruiker, terwijl de ARF-bestandsextensie is gereserveerd voor gedownloade opnamen.

Als u uw opname in de ARF-indeling wilt downloaden, navigeert u naar Mijn WebEx > Mijn bestanden > Mijn opnamen en selecteert u vervolgens Meer > Downloadnaast de gewenste presentatie.

Image
Image

ARF is ook een acroniem voor een aantal andere technische termen, maar geen van hen heeft iets te maken met WebEx. Deze omvatten Area Resource File, Architecture Register File en Automated Response Format.

Hoe ARF-bestanden af te spelen

Cisco's WebEx Player kan een ARF-bestand afspelen op Windows en Mac.

Als je problemen hebt met het programma om het bestand te openen, kan het zijn dat je een foutmelding krijgt zoals "Onbekende bestandsindeling. Je kunt je netwerkopnamespeler updaten en het opnieuw proberen."

Probeer de versie van de speler te gebruiken die u kunt downloaden met uw WebEx-account op Support Center > Support > Downloads > Opnemen en afspelen, of op de Bibliotheek pagina.

Een ARF-bestand converteren

ARF is een vrij specifieke bestandsindeling die het erg moeilijk maakt om te gebruiken in andere applicaties of om te uploaden en te gebruiken met online services zoals YouTube of Dropbox. Wat u moet doen om het in een geschikt formaat voor de meeste andere toepassingen te krijgen, is het converteren naar een populair videobestandsformaat.

WebEx's gratis tools kunnen worden gebruikt om het bestand naar een ander videoformaat te converteren. Dit omvat Network Recording Player en Network Recording Converter, beide beschikbaar via de bovenstaande link. Gebruik het File menu om uw conversie-opties te vinden, waaronder WMV, MP4 of SWF.

Aangezien die conversie-opties vrij beperkt zijn, zou je kunnen overwegen om het geconverteerde bestand door een videobestandsconverter te laten lopen. Om dat te doen, converteert u het eerst zoals hierboven beschreven en plaatst u de geconverteerde video vervolgens via een andere converter van die link, zodat u het ARF-bestand uiteindelijk kunt opslaan in AVI, MPG, MKV, MOV, enz.

Kan het nog steeds niet openen?

Sommige bestandsindelingen lijken erg veel op de "ARF"-extensieletters, terwijl ze dat eigenlijk niet doen. Dit kan verwarrend zijn als je merkt dat het bestand dat je hebt niet wordt geopend met de programma's waarmee je denkt dat het zou moeten werken. Het is het beste om de bestandsextensie dubbel te controleren om er zeker van te zijn dat deze echt leest wat u denkt dat hij doet.

Het is meestal het geval dat twee verschillende bestandsindelingen niet met dezelfde programma's worden geopend. Dus als u een bestand heeft dat niet echt een ARF-bestand is, werkt het waarschijnlijk niet met de software die op deze pagina wordt vermeld, omdat het niet echt met WebEx is geassocieerd.

De bestandsindeling Attribute-Relation gebruikt bijvoorbeeld de ARFF-bestandsextensie en omdat deze niet gerelateerd is aan WebEx, werkt deze in plaats daarvan met de Weka-toepassing voor machine learning.

ARR-bestanden zijn ook geen WebEx-bestanden, maar in plaats daarvan Amber Graphic-bestanden, MultiMedia Fusion Array-bestanden of Advanced RAR Password Recovery Project-bestanden. Als je zou proberen een van deze met WebEx te openen, zou je snel merken dat het programma geen idee heeft wat het met de gegevens moet doen.

ASF- en RAF-bestanden zijn enkele andere voorbeelden.

Meer informatie over het ARF-formaat

De WebEx Advanced Recording-bestandsindeling kan tot 24 uur aan video-inhoud in één bestand opslaan.

Bestanden die video bevatten, kunnen zo groot zijn als 250 MB voor elk uur opnametijd, terwijl bestanden die geen video-inhoud hebben meestal vrij klein zijn met ongeveer 15-40 MB per uur vergadertijd.

Aanbevolen: