Hoe Instagram-bijschriften te bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram-bijschriften te bewerken
Hoe Instagram-bijschriften te bewerken
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het bericht in je feed of profiel in de mobiele app of op de Instagram-site.
  • Tik in de app op drie stippen rechtsboven in bericht > Bewerken > gebruik het veld Schrijf een bijschrift > tik opcheckmark of Done.
  • Selecteer op de website de drie stippen rechtsboven in bericht > Bewerken > gebruik het veld Schrijf een bijschrift > selecteerKlaar.

Dit artikel legt uit hoe je een bijschrift op een bestaand Instagram-bericht kunt bewerken, zowel in de mobiele app als op de website. Je kunt een bijschrift toevoegen, een bestaand bijschrift bewerken of een bijschrift volledig verwijderen in slechts een paar stappen.

Bewerk een bijschrift in de mobiele Instagram-app

Als je normaal Instagram op je mobiele apparaat gebruikt, is het toevoegen, bewerken of verwijderen van een bijschrift eenvoudig. Open de Instagram-app op Android of iPhone en volg de onderstaande stappen die op beide platforms hetzelfde zijn.

  1. Selecteer het bericht vanuit je Instagram-feed of in de Profile sectie. Om je profiel te bezoeken, selecteer je je pictogram of afbeelding rechtsonder.
  2. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht.
  3. Kies Bewerken.
  4. Breng je wijzigingen aan in het veld Schrijf een bijschrift dat onder de foto of rechts van een video (Reel) verschijnt.

    • Om een bijschrift toe te voegen, voert u het gewoon in.
    • Als u een bijschrift wilt bewerken, hoeft u alleen maar uw wijzigingen aan te brengen.
    • Als u een bijschrift wilt verwijderen, verwijdert u alle bijschrifttekst.
    Image
    Image
  5. Als je klaar bent, tik je op het vinkje (Android) of Klaar (iPhone) in de rechterbovenhoek.

    Je kunt dan je bericht controleren op het bijgewerkte bijschrift.

    Image
    Image

Opmerking:

Als je meerdere foto's in je bericht hebt, is het bijschrift van toepassing op het hele bericht, niet op de afzonderlijke afbeeldingen.

Bewerk een bijschrift op de Instagram-website

Misschien gebruik je Instagram liever op een groter scherm, zoals je computer. Je kunt een bijschrift toevoegen, wijzigen of verwijderen uit je bericht op de Instagram-website. Bezoek de site in uw webbrowser, meld u aan en volg deze stappen.

  1. Selecteer het bericht in je feed of in het profielgedeelte. Om uw profiel te bezoeken, klikt u op uw afbeelding of pictogram in de rechterbovenhoek en kiest u Profile in het vervolgkeuzemenu.
  2. Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht in een groot pop-upvenster en kies Bewerken.

    Image
    Image
  3. Wanneer je bericht wordt geopend in het volgende pop-upvenster, zie je het veld Schrijf een bijschrift aan de rechterkant. Voer een van de volgende handelingen uit:

    • Als u een bijschrift wilt toevoegen, typt u het in het veld.
    • Als je een bijschrift wilt bewerken, breng je je wijzigingen aan.
    • Als u het bijschrift wilt verwijderen, verwijdert u alle tekst.
    Image
    Image
  4. Als je klaar bent, selecteer je Klaar in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op X in de rechterbovenhoek van het berichtvenster om het te sluiten.

    Je kunt dan je bericht bekijken om er zeker van te zijn dat je bijgewerkte bijschrift er goed uitziet.

    Image
    Image

Bijschriften geven je een geweldige manier om de afbeelding of video die je deelt te beschrijven, uit te leggen waarom je het deelt, of gewoon om een beetje humor toe te voegen aan je Instagram-bericht. Kijk eens naar deze andere dingen die je op Instagram zou moeten doen.

FAQ

    Hoe lang mogen Instagram-ondertitels zijn?

    De maximale lengte voor Instagram-onderschriften is 2.200 tekens. Als een bijschrift langer is dan 125 tekens, moeten gebruikers erop tikken om de volledige tekst te zien.

    Hoe voeg ik spaties toe in Instagram-bijschriften?

    Je kunt regeleinden toevoegen aan Instagram-bijschriften door op Enter op je toetsenbord te tikken. Als dit niet werkt, update dan de Instagram-app.

    Hoe krijg ik ondertiteling op Instagram?

    Om ondertiteling toe te voegen aan Instagram-berichten, tik je op de drie stippen bovenaan je video en kies je Onderschriften beheren. Zet de schakelaar naast Captions. aan

Aanbevolen: