De Galaxy S22 wordt Paars?

De Galaxy S22 wordt Paars?
De Galaxy S22 wordt Paars?
Anonim

Samsung heeft een geheel nieuwe kleuroptie voor de Galaxy S22 onthuld: Bora Purple.

Kleuren kunnen, al dan niet bewust, verschillende soorten ideeën en emoties overbrengen. Tot op het punt dat het een essentieel fundamenteel onderwerp is in vrijwel alle vormen van beeldende kunst. Het past zelfs in de meeste interieurontwerpen, zoals hoe de meeste schoolkamers koelere (d.w.z. kalmerende) kleuren gebruiken. En het is wat Samsung zegt dat de nieuwste Galaxy S22-kleuroptie, Bora Purple, meer betekenis geeft.

Image
Image

“Met zijn pastel en neutrale tinten belichaamt Bora Purple optimisme en een gevoel van rust. Het zal je wereld ontvouwen met de kracht van keuze, "zei Samsung VP van Global Brand Marketing Group, MX Business, Sonia Chang, "Of je nu een K-popster bent of een levenslange paarse liefhebber, de Galaxy S22 Bora Purple is gemaakt voor jou.”

Het is zeker niet de enige keer dat paars op een Samsung-apparaat is verschenen, maar het is een van de lichtere, zachtere voorbeelden. Kijkend naar de telefoon zelf, is het meer een pastelpaars met een klein vleugje roze gemengd in een bijna lila kleur.

Image
Image

Samen met het overbrengen van kalmte en optimisme, stelt Samsung ook dat de nieuwe kleur bedoeld is om te staan voor warmte, een gevoel van gastvrijheid en inclusiviteit/diversiteit. Het legt ook uit dat het woord 'Bora' Koreaans is voor 'paars', dus de naam betekent uiteindelijk 'Paars paars'.

De Galaxy S22 is vanaf 10 augustus verkrijgbaar in Bora Purple via Samsung.com, AT&T, T-Mobile, UScellular, Verizon en Xfinity Mobile. De nieuwe kleur zal ook niet beperkt blijven tot de S22. Samsung zegt dat het later dit jaar ook naar andere "nieuwe Galaxy-apparaten" zal komen.

Aanbevolen: