Android 13 wordt vandaag gelanceerd Als je de juiste telefoon hebt

Android 13 wordt vandaag gelanceerd Als je de juiste telefoon hebt
Android 13 wordt vandaag gelanceerd Als je de juiste telefoon hebt
Anonim

Android 13 is al maanden beschikbaar in verschillende bètaversies, maar deze proefperiode loopt ten einde aangezien de officiële versie eindelijk binnen is.

Google heeft de definitieve versie van Android 13 goedgekeurd en rolt deze nu uit naar smartphones, maar met één belangrijk voorbehoud: je kunt het alleen krijgen als je een Pixel-telefoon hebt. Dit is logisch, aangezien de zoekgigant zowel Pixel-telefoons als het Android-besturingssysteem maakt. Het markeert ook een vroege lancering van de jaarlijkse OS-update, aangezien zowel Android 11 als Android 12 in september en oktober van hun respectieve jaren werden uitgerold.

Image
Image

Wat betreft nieuwe functies, Android 13 heeft je gedekt. Deze nieuwste versie biedt meer genuanceerde en aanpasbare privacycontroles, een nieuwe app voor fotoselectie, ondersteuning voor Bluetooth LE-audio, ondersteuning voor head-tracking ruimtelijke audio en meer.

Er is ook de Material You-themagenerator van het bedrijf, die de aanpassingsopties aanzienlijk versterkt om een uiterst persoonlijke esthetische ervaring mogelijk te maken. Deze software werkt zelfs thema's bij met apps en pictogrammen van derden.

Image
Image

Met Android 13 kun je zelfs meerdere voorkeurstalen op je apparaat instellen. Met andere woorden, uw instellingen-app kan in de ene taal zijn, terwijl andere apps in een andere zijn. Aanpassing is de naam van het spel hier.

Google's blogpost geeft niet aan welke Pixel-telefoons eerst Android 13 krijgen, maar er zijn bètaversies beschikbaar voor modellen van de Pixel 4 tot de onlangs uitgebrachte Pixel 6A. Wat betreft andere met Android uitgeruste smartphones, zoals de Samsung Galaxy S22-reeks, zegt het bedrijf dat ze het nieuwe besturingssysteem "later dit jaar" zullen ontvangen.

Aanbevolen: