Google voegt gratis kanalen toe aan Google TV & Chromecast

Google voegt gratis kanalen toe aan Google TV & Chromecast
Google voegt gratis kanalen toe aan Google TV & Chromecast
Anonim

Het lijkt erop dat Google van plan is om in de nabije toekomst gratis streamingkanaalopties naar Chromecast en Google TV te brengen.

Protocol meldt dat Google TV, Chromecast en geselecteerde smart-tv's van Sony, TCL en anderen waarschijnlijk binnenkort gratis streamingkanalen aan hun line-up zullen toevoegen (-ish). Verschillende insiders uit de branche zeggen dat Google de laatste tijd door advertenties ondersteunde gratis streamingkanalen heeft ontmoet. Dit zou er mogelijk toe kunnen leiden dat er dit najaar al gratis kanalen in de rotatie verschijnen, hoewel Protocol aangeeft dat de aankondiging tot begin 2022 kan worden gehouden.

Image
Image

Er zijn al een aantal gratis streamingkanalen beschikbaar, maar totdat ze daadwerkelijk samenwerken met Google, kunnen ze niet via Google TV zelf worden bekeken. Net als commerciële tv-stations omzeilen deze gratis streamingdiensten de noodzaak van een abonnement via advertenties. De wisselwerking zou dus de occasionele programma-onderbreking zijn die u waarschijnlijk niet kunt overslaan.

Image
Image

De speculatie bij Protocol is dat je, zodra beschikbaar, door een speciaal gratis kanaalmenu op Chromecast kunt bladeren. Wat betreft smart-tv's is de verwachting dat de gratis toevoegingen samen met reguliere zenders beschikbaar zullen zijn. Niets hiervan is echter tot nu toe door Google bevestigd.

Zonder officieel bericht van Google, wanneer of zelfs of deze door advertenties ondersteunde streamingkanalen beschikbaar zullen zijn op Google TV of Chromecast is in de lucht. De hoop is dat dit dit najaar zal gebeuren of wanneer Google zijn smart TV-partners begin 2022 aankondigt.

Aanbevolen: