Hoe u kunt voorkomen dat Apple Music automatisch wordt afgespeeld

Inhoudsopgave:

Hoe u kunt voorkomen dat Apple Music automatisch wordt afgespeeld
Hoe u kunt voorkomen dat Apple Music automatisch wordt afgespeeld
Anonim

Wat te weten

  • Om automatisch afspelen in Apple Music op iPhone uit te schakelen, opent u het huidige nummer en tikt u op het Autoplay-pictogram totdat het is gedeselecteerd.
  • Herhaal deze stappen en markeer het Autoplay pictogram om continu afspelen in Apple Music in of uit te schakelen.
  • Als je de Bluetooth van je iPhone uitschakelt en apps op de juiste manier sluit, kan Apple Music ook niet meer automatisch afspelen.

Dit artikel laat je zien hoe je kunt voorkomen dat Apple Music automatisch op je iPhone wordt afgespeeld nadat een nummer of album is afgelopen. Het behandelt ook een aantal bewezen tips om te voorkomen dat de iOS-app vanzelf wordt ingeschakeld wanneer verbinding wordt gemaakt met een ander apparaat, zoals een autosysteem, AirPods, hoofdtelefoons of een Bluetooth-luidspreker.

Hoe te voorkomen dat Apple Music automatisch op iPhone speelt

Standaard speelt de iOS Music-app continu nummers uit de Apple Music-bibliotheek totdat anders wordt aangegeven. Het kan frustrerend zijn als je naar een enkel deuntje of album wilt luisteren en dan verder wilt met je dag.

Hier leest u hoe u kunt voorkomen dat Apple Music nummers automatisch afspeelt.

  1. Open de Muziek-app op je iPhone, iPad of iPod touch.

    De iOS Music-app staat volledig los van de iTunes Store-app.

  2. Tik op de minispeler onderaan het scherm waarop het huidige nummer wordt weergegeven dat wordt afgespeeld. Als er niets wordt afgespeeld, begin er dan een te spelen.

    Het maakt niet uit welk nummer je speelt, want deze wijziging die we gaan aanbrengen in de Autoplay-instellingen van Apple Music is van toepassing op de hele app voor alle nummers.

  3. Tik op het Up Next pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.

    Het is degene die eruitziet als drie stippen en lijnen die op elkaar zijn gestapeld.

  4. Als Autoplay is geactiveerd, zou je een Autoplay-afspeellijst in de onderste helft van het scherm moeten zien en een gemarkeerd Autoplay-pictogram rechts van het nummer dat wordt afgespeeld. Tik op het Autoplay icoon om het uit te schakelen.

    Image
    Image

    Het Autoplay pictogram is degene die eruitziet als een oneindigheidssymbool.

  5. Als het correct is gedaan, zou de Autoplay-afspeellijst onmiddellijk moeten verdwijnen en stopt Apple Music nu automatisch met het afspelen van muziek.
  6. Je kunt nu terugkeren naar het voorscherm van de app door nogmaals op het Up Next-pictogram te tikken en vervolgens naar beneden te vegen om de speler te minimaliseren.

    Image
    Image

    Als je ooit Autoplay in Apple Music wilt inschakelen, herhaal dan deze stappen en zorg ervoor dat het pictogram is gemarkeerd en de Autoplay-afspeellijst zichtbaar is.

Tips om te voorkomen dat Apple Music automatisch afspeelt

Soms lijkt het alsof Apple Music automatisch opstart bij aansluiting op een autosysteem, een luidspreker of een koptelefoon of oortelefoon. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de oorzaak een officiële iPhone- of Apple Music-functie is, zijn er toch verschillende dingen die u kunt proberen om dit te voorkomen.

  • Steek je AirPods in hun hoesje Apple AirPods kunnen detecteren wanneer je ze draagt, maar ze kunnen misleid worden door ze in je hand te pakken of ze zelfs in het donker te hebben zak. Als u ze in de hoes plaatst, zorgt u ervoor dat ze niet vanzelf worden ingeschakeld en wordt automatisch muziek afgespeeld.
  • Kijk naar je koptelefoon. Net als bij Apple's AirPods, kun je met veel oortelefoons muziek op een iPhone bedienen en het laten lijken alsof apps automatisch automatisch worden afgespeeld.
  • Schakel Bluetooth uit op uw iPhone Als Apple Music automatisch blijft spelen elke keer dat u in uw auto stapt, kunt u dit het gemakkelijkst stoppen door de Bluetooth van uw iPhone of iPad uit te voorkomen dat er verbinding wordt gemaakt. U kunt ook de Bluetooth van uw auto uitschakelen als u deze voor niets anders gebruikt.
  • Is het Apple Music of Spotify? Veel slimme auto's en luidsprekers hebben ingebouwde Spotify-functionaliteit. Spotify kan acteren in plaats van Apple Music. Als je apparaat een scherm heeft, controleer dan welke app wordt afgespeeld.
  • Handoff uitschakelen. De Handoff-functie van de iPhone zet het afspelen van media op apparaten voort zodra ze automatisch worden gedetecteerd. Je kunt Handoff aanpassen en zelfs uitschakelen door Instellingen te openen en naar General > AirPlay & Handoff. te gaan
Image
Image

FAQ

    Hoe stop ik een Apple Music-abonnement?

    Om een Apple Music-abonnement op een iPhone te annuleren, start u Instellingen, tikt u op uw naam > Abonnementen, selecteer Apple Music en tik op Abonnement opzeggen Of ga naar de Apple Music-website, log in, tik op je account icon > Instellingen > Abonnementen > Beheer , en kiesAbonnement opzeggen

    Hoe stop ik SharePlay op Apple Music?

    Om Apple Music SharePlay te stoppen wanneer u klaar bent met uw SharePlay-sessie, tikt u op het SharePlay-pictogram bovenaan de FaceTime-oproep. Tik op End SharePlay, en tik op End for Everyone of End Only for Me.

    Waarom werkt Apple Music niet meer?

    Misschien heb je een verlopen Apple Music-abonnement of is de creditcard van je account verlopen. Het probleem kan ook een storing zijn; herstart de app en kijk of dat het probleem oplost. Uw internetverbinding is mogelijk niet beschikbaar of Apple Music is mogelijk niet beschikbaar. Als het een probleem is met een nummer of album, probeer het dan opnieuw te laden.

Aanbevolen: