Hoe u uw Android-telefoon kunt verbinden met Alexa

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Android-telefoon kunt verbinden met Alexa
Hoe u uw Android-telefoon kunt verbinden met Alexa
Anonim

Wat te weten

  • Installeer de Alexa-app, open deze en log in op je Amazon-account. Druk op de Alexa-knop om te activeren.
  • Open de Alexa-app en zeg het wekwoord ("Alexa, " "Ziggy", "Computer", "Echo" of "Amazon") om te beginnen met gebruiken.
  • Om Alexa-apparaten met je telefoon te gebruiken, open je de Alexa-app, selecteer je Apparaten > Echo & Alexa en koppel je je apparaat.

Dit artikel leert je hoe je Alexa gebruikt op je Android-telefoon en hoe je een Alexa-apparaat aansluit op je Android-telefoon.

Hoe verbind ik mijn Android-telefoon met mijn Alexa?

Je Android-telefoon verbinden met de Alexa-assistent van Amazon gebeurt meestal op twee manieren: de app of door hem te koppelen met een apparaat.

De eerste methode vereist dat je de Alexa-app op je telefoon installeert om de assistent erdoor te activeren. Volg de onderstaande stappen om Alexa te gaan gebruiken met je Android-telefoon.

  1. Open de Alexa-app. Als je dat nog niet hebt gedaan, installeer het dan vanuit de Google Play Store en log in op je Amazon-account.
  2. Kies de gebruiker die dit apparaat gaat gebruiken.
  3. Tik op de Alexa-knop bovenaan het scherm en geef de machtigingen toegang tot de microfoon van je telefoon.
  4. Je kunt Alexa nu gebruiken door op de knop te drukken of door een van de activeringswoorden ("Alexa, " "Ziggy", "Computer, " "Echo" of "Amazon") te gebruiken om de assistent te starten.

    Image
    Image

Hoe verbind ik mijn Android-telefoon met een Alexa-apparaat?

Als je je Android-telefoon wilt gebruiken met een Alexa-apparaat, zoals een Echo Dot of Echo Show, dan moet je hem koppelen met het apparaat. Dit kan ook via de Alexa-app. Volg de onderstaande stappen om je Android-telefoon te koppelen aan het Alexa-apparaat. Hiermee kunt u muziek en andere audio streamen via het Echo-apparaat.

  1. Navigeer in de Alexa-app naar Devices.
  2. Tik op Echo en Alexa bovenaan het scherm.
  3. Selecteer het Echo-apparaat waarmee u verbinding wilt maken en kies Een apparaat aansluiten.
  4. Op je Android-apparaat, open Instellingen en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Het kan worden vermeld onder Bluetooth-verbindingen op sommige apparaten zoals de Pixel 4A.

    Image
    Image
  5. Tik op Bluetooth om een lijst met beschikbare apparaten te openen en tik vervolgens op het Echo-apparaat in de lijst.

    Image
    Image

Zodra uw Android-telefoon is verbonden met uw Echo-luidspreker, kunt u audio vanaf uw telefoon naar de luidspreker streamen en deze als Bluetooth-luidspreker gebruiken. Je kunt ook rechtstreeks met Alexa communiceren door op de Alexa-knop te drukken of een van de activeringswoorden te gebruiken, zoals 'Alexa', 'Ziggy', 'Computer', 'Echo' of 'Amazon'.

FAQ

    Kan ik Alexa verbinden met mijn Samsung-telefoon?

    Ja. Alle Samsung-apparaten draaien op Android, dus ze zijn allemaal compatibel met de Alexa-app. Alexa is ook compatibel met Samsung SmartThings.

    Hoe maak ik van Alexa mijn standaard spraakassistent op Android?

    Nadat je de Alexa-app op je telefoon hebt ingesteld, ga je naar Instellingen > Apps > Kies standaard apps > Digitale assistent-app en kies Amazon Alexa Je hebt dan toegang tot Alexa zonder de app te openen met spraakopdrachten of de Home-knop op uw apparaat.

    Hoe update ik de Alexa-app op mijn Android-telefoon?

    Om apps op Android bij te werken, opent u de Google Play Store en gaat u naar Mijn apps en games > Updates > Update of Update all. Om automatisch bij te werken, gaat u naar Settings van de Google Play Store en selecteert u Auto-update apps.

Aanbevolen: