Hoe Instagram op het web te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram op het web te gebruiken
Hoe Instagram op het web te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Open een webbrowser, ga naar Instagram.com en log in op je account.
  • Interactie met de webversie op dezelfde manier als met de mobiele app.

Hier bespreken we hoe je Instagram kunt gebruiken via een browser vanaf een laptop, desktopcomputer of mobiel apparaat. Hoewel Instagram voornamelijk bedoeld is voor mobiele apparaten, is de ervaring in een browser vrij gelijkaardig.

De webversie van Instagram gebruiken

Hier is een overzicht van Instagram op internet en hoe je het moet gebruiken.

  1. Bezoek Instagram.com in een willekeurige webbrowser en log in op uw account of maak een nieuwe aan. Zodra u zich aanmeldt, ziet u uw nieuwsfeed-tabblad, dat een vergelijkbare lay-out heeft als wat u in de mobiele app ziet.

    Image
    Image
  2. Terwijl je door de berichten in je nieuwsfeed bladert, kun je ermee communiceren op bijna precies dezelfde manier als de mobiele app. Zoek naar de heart-knop, de comment-knop of de share-knop in elk bericht om het leuk te vinden, laat een reactie achter of stuur het naar een vriend. Je kunt ook op de bookmark knop aan de rechterkant klikken om het op te slaan in je gebookmarkeerde berichten. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek om het bericht in een webpagina in te sluiten, het te melden als ongepaste inhoud en meer.

    Image
    Image
  3. Je ziet meer pictogrammen in de rechterbovenhoek van het scherm. Eentje ziet eruit als een klein kompas. Selecteer het om een eenvoudigere versie van het tabblad Verkennen te zien met voorgestelde gebruikers om te volgen en een paar miniaturen van hun recente berichten.

    Image
    Image
  4. Klikken op de heart-knop bovenaan het scherm opent een klein venster met een samenvatting van je recente interacties. Scroll naar beneden om ze allemaal te bekijken.

    Image
    Image
  5. Selecteer het user pictogram om je Instagram-profiel te bekijken. Deze pagina is wat andere gebruikers zien wanneer ze op uw naam klikken of tikken.

    Klik op Bewerk profiel naast je gebruikersnaam om je persoonlijke gegevens en andere accountgegevens zoals je wachtwoord, geautoriseerde apps, opmerkingen, e-mail en sms-instellingen te wijzigen.

    Image
    Image
  6. Selecteer een foto op je profiel om deze op volledige grootte te bekijken. Het ziet er op dezelfde manier uit als een individuele berichtpagina, maar met de interacties die rechts van het bericht verschijnen in plaats van eronder.

    Instagram heeft speciale URL's voor elk profiel. Ga naar https://instagram.com/gebruikersnaam om je Instagram-webprofiel of dat van iemand anders te bezoeken. Verander gewoon "gebruikersnaam" in wat de jouwe is.

    Image
    Image

Bottom Line

Zolang je profiel openbaar is, kan iedereen op internet er toegang toe krijgen en je foto's bekijken. Als je niet wilt dat vreemden naar berichten kijken, stel je profiel dan in op privé. Op die manier kunnen alleen gebruikers die u goedkeurt u zien, zolang ze zijn aangemeld bij de accounts die u heeft goedgekeurd om u te volgen.

Posten op Instagram via het web

Net als de mobiele app kun je vanaf je laptop of desktop berichten op Instagram plaatsen. Hier is hoe:

  1. Zodra je bent ingelogd op Instagram in je favoriete browser, selecteer je Nieuw bericht maken (plusteken in een vierkant).

    Image
    Image
  2. Sleep foto's en zet ze neer of kies Selecteer op computer om te bladeren naar foto's op je desktop of laptop.

    Image
    Image
  3. Sleep de foto's om bij te snijden en selecteer Volgende.

    Image
    Image
  4. Als je meer dan één foto wilt toevoegen, selecteer je toevoegen (two squares stacked) in de rechterbenedenhoek. Vanaf hier kunt u maximaal negen extra foto's toevoegen. U kunt de foto ook weggooien door X op de fotominiatuur te selecteren. Selecteer Volgende zodra je al je foto's hebt toegevoegd.

    Image
    Image
  5. Selecteer de Filters of Aanpassingen die u op uw foto's wilt en selecteer vervolgens Volgende.

    Image
    Image
  6. Voeg een bijschrift toe voor je bericht. Je kunt ook emoji toevoegen door de smiley te selecteren.

    Image
    Image
  7. Voeg indien gewenst een Locatie. toe

    Image
    Image
  8. Onder Toegankelijkheid kunt u "Afbeelding"-tekst toevoegen voor mensen met een visuele beperking. alt="

    Image
    Image
  9. Als je reacties wilt uitschakelen, zet je de schakelaar uit onder Geavanceerde instellingen.

    Image
    Image
  10. Selecteer Share in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  11. Zodra je bericht succesvol is geüpload, zie je het bericht, Je bericht is gedeeld.

    Image
    Image

Aanbevolen: