Samsung organiseert op 10 augustus mysterieus 'Unpacked'-evenement

Samsung organiseert op 10 augustus mysterieus 'Unpacked'-evenement
Samsung organiseert op 10 augustus mysterieus 'Unpacked'-evenement
Anonim

Het internet gonsde vorige week van geruchten over een naderend Samsung Unpacked-evenement, hoewel het bedrijf tot nu toe stil bleef….

Samsung Mobile heeft een reeks cryptische en met puzzels beladen tweets uitgegeven die lijken te wijzen op een evenement dat op 10 augustus zal worden gehouden. Deze tweets bevatten drie afbeeldingen die cruciale informatie onthullen wanneer ze op elkaar worden gelegd. Deze informatie bevat de bovengenoemde datum en de vraag: "wanneer komt er iets groters?"

Image
Image

Deze gegevens komen overeen met eerdere geruchten die zijn uitgegeven door de bekende lekkage uit de branche Evan Blass. Wat de inhoud van dit Unpacked-evenement betreft, stelde Blass voor om de nadruk te leggen op opvouwbare tablets, opvouwbare telefoons en smartwatches van de volgende generatie.

Meer specifiek, het evenement zal waarschijnlijk de Galaxy Fold 4 en de Galaxy Flip 4 onthullen, die beide al geruime tijd zwaar gerucht gaan. Daarnaast geven geruchten aan dat Samsung ook de Galaxy Watch 5 en de Watch 5 Pro zal aankondigen. Het bedrijf heeft niets van deze speculatie bevestigd, afgezien van het drietal raadselachtige tweets.

De datums lijken op één lijn te liggen, aangezien Samsung op 11 augustus vorig jaar een Unpacked-evenement hield waarin ze de Fold 3, Flip 3 en Galaxy Watch 4 onthulden.

Lifewire heeft contact opgenomen met het bedrijf, hoewel ze de lippen stijf op elkaar houden. Verwacht de komende dagen een minder cryptische aankondiging. Als het evenement van vorig jaar een indicatie is, verwacht dan niet alleen onthullingen, maar ook prijzen en beschikbaarheid voor de nieuwe gadgets tijdens het evenement van 10 augustus.

Aanbevolen: