Apple organiseert virtuele sessie voor huisdierfotografie

Apple organiseert virtuele sessie voor huisdierfotografie
Apple organiseert virtuele sessie voor huisdierfotografie
Anonim

Apple organiseert deze week een virtuele fotosessie om gebruikers te leren hoe ze Insta-waardige foto's van hun huisdieren kunnen maken.

Professionele fotograaf Jason Nocito organiseert een live virtuele sessie op donderdag van 12.00 tot 13.00 uur. ET. Nocito laat de aanwezigen zien hoe ze hun iPhones kunnen gebruiken om portretfoto's te maken van hun harige vrienden.

Image
Image

Apple zei dat de beste manier om huisdieren op de iPhone vast te leggen, is via de portretmodus op de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max. Nocito laat gebruikers zien hoe ze de High-Key Light Mono-modus op foto's kunnen toepassen om foto's van studiokwaliteit van uw kat of hond (of egel) te krijgen.

De camera's van de iPhone 12-modellen zijn beter dan alle eerdere iPhone-camera's, met betere opnamefuncties bij weinig licht en 's nachts en een krachtigere telelens, zodat u als nooit tevoren gedetailleerde foto's van uw huisdieren kunt maken.

Je kunt je gratis aanmelden voor de online virtuele sessie.

De virtuele les maakt deel uit van de Today at Apple-sessies van de techgigant, die onlangs voor iedereen van over de hele wereld beschikbaar waren om te bekijken via het YouTube-kanaal van Apple.

Apple-professionals zullen inzicht geven in enkele van de favoriete artiestentechnieken van het bedrijf.

De sessies, geleid door Apple Store Creatives, zijn bedoeld om kijkers advies te geven over creatieve projecten, variërend van foto's en video's tot kunst en design. Met benaderingen geïnspireerd door wereldwijde artiesten die door Apple zijn geselecteerd, zullen Apple-professionals inzicht geven in enkele van de favoriete artiesten van het bedrijf.

Apple organiseert regelmatig andere virtuele lessen om mensen te leren hoe ze hun Apple-apparaten kunnen gebruiken in zijn Product Skills-sessies. Hoewel deze forums geweldig zijn voor mensen die nieuw zijn met Apple-producten, zijn ze niet echt gericht op doorgewinterde Apple-gebruikers.

Aanbevolen: