Hoe de pop-upblokkering te gebruiken in Internet Explorer 11

Inhoudsopgave:

Hoe de pop-upblokkering te gebruiken in Internet Explorer 11
Hoe de pop-upblokkering te gebruiken in Internet Explorer 11
Anonim

Wat te weten

  • Uitschakelen/inschakelen: Selecteer Extra > Internetopties > Privacy >Pop-upblokkering > toggle Pop-upblokkering inschakelen.
  • Aanpassen in IE11: Selecteer Extra > Internetopties > Privacy >Internetopties > Pop-upblokkering inschakelen.
  • Vrijstelling instellen: Selecteer Instellingen > Instellingen pop-upblokkering > Adres van toe te staan website> ga naar website > Toevoegen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de functie voor het blokkeren van pop-ups in Internet Explorer 11 op een Windows-pc kunt gebruiken.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

Image
Image

De pop-upblokkering uitschakelen of inschakelen

De IE11 pop-up blocker is standaard ingeschakeld. Het is gemakkelijk om de functie uit of weer in te schakelen.

  1. Open Internet Explorer en selecteer Extra (het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer vervolgens Internetopties.

    Image
    Image
  2. Ga in het Internet Opties dialoogvenster naar de Privacy tab.

    Image
    Image
  3. In de Pop-up Blocker sectie, selecteer het Turn on Pop-up Blocker selectievakje om pop-up advertenties te blokkeren. Schakel het selectievakje uit om de pop-upblokkering uit te schakelen.

    De IE11 pop-up blocker is standaard ingeschakeld.

    Image
    Image
  4. Selecteer Toepassen om de wijzigingen aan te brengen.

    Image
    Image

Hoe de IE11 Pop-Up Blocker-instellingen aan te passen

Hier leest u hoe u het gedrag van de IE-pop-upblokkering kunt bekijken en wijzigen, inclusief hoe u pop-ups op bepaalde sites toestaat, hoe u een melding krijgt wanneer de browser een pop-up blokkeert, en hoe u stel het beperkingsniveau van de pop-upblokkering in.

  1. Open Internet Explorer en selecteer Extra > Internetopties > Privacy.
  2. In het Internet Options dialoogvenster, selecteer het Turn on Pop-up Blocker check box.

    Image
    Image
  3. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  4. In het IE11 Pop-up Blocker Settings dialoogvenster, ga naar het Address of website to allow veld en voer het adres in van een website waarvan u pop-upvensters wilt toestaan. Selecteer Add om de website aan de veilige lijst toe te voegen.

    Image
    Image
  5. Onder Meldingen en blokkeerniveau, wis het Speel een geluid af wanneer een pop-up is geblokkeerd als je dat niet doet het standaard geluidssignaal wilt horen. Deze gong kondigt een geblokkeerd pop-upvenster aan.

    Deze functie is standaard ingeschakeld.

    Image
    Image
  6. Wis de Toon meldingsbalk wanneer een pop-up is geblokkeerd selectievakje als u geen waarschuwing wilt zien dat een pop-upvenster is geblokkeerd, samen met een optie om de pop-up toe te staan.

    Deze functie is standaard ingeschakeld.

    Image
    Image
  7. Selecteer onder Blocking Level de vervolgkeuzepijl en kies High om alle pop-upvensters van alle websites te blokkeren, met de optie om deze beperking op elk moment op te heffen door te drukken op CTRL+ ALT Kies Medium om alle pop-ups te blokkeren -up-vensters behalve die in uw lokale intranet of de inhoudszones van Vertrouwde websites. Kies Low om alle pop-upvensters te blokkeren, behalve die op websites die als veilig worden beschouwd.

    Medium is de standaardinstelling.

    Image
    Image

Aanbevolen: