Hoe u het internet van uw iPhone op uw iPad kunt gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe u het internet van uw iPhone op uw iPad kunt gebruiken
Hoe u het internet van uw iPhone op uw iPad kunt gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Schakel de hotspot van je iPhone in: Open Instellingen, tik op Persoonlijke hotspot en schakel deze in. Tik op Wi-Fi-wachtwoord om het wachtwoord aan te passen.
  • Tik vervolgens op uw iPad op Wi-Fi en zoek de naam van uw iPhone onder Persoonlijke hotspots. Voer het wachtwoord in om lid te worden van uw netwerk.
  • Prijzen zijn afhankelijk van uw provider. AT&T, T-Mobile, Sprint en Verizon hebben pakketten waarin je je smartphone als hotspot kunt gebruiken.

Dit artikel legt uit hoe je het internet van je iPhone kunt gebruiken op je iPad, die normaal gesproken alleen wifi kan gebruiken.

Hoe u de hotspot van uw iPhone kunt inschakelen

Hier leest u hoe u een hotspot instelt via de instellingen van uw iPhone. Voeg een wachtwoord toe om uw hotspot veiliger te maken.

  1. Start de Instellingen app van uw iPhone, tik op Persoonlijke hotspot.

    Image
    Image
  2. Draai op de hotspotpagina de bovenste schakelaar van Uit naar Aan.

    Mogelijk moet u een nummer bellen of een website bezoeken om uw hotspot in te stellen op uw mobiele account.

    Image
    Image
  3. Uw hotspot heeft een standaardwachtwoord, maar om het aan te passen, tikt u op Wi-Fi-wachtwoord en voert u een alfanumeriek wachtwoord in van ten minste acht tekens.

    Image
    Image
  4. Uw wachtwoord blijft behouden, zelfs als u de hotspotfunctie uitschakelt. U hoeft niet elke keer dat u de functie gebruikt een nieuwe aan te maken.

    Het gebruik van de gegevensverbinding van je iPhone is veiliger dan het gebruik van een wifi-gastservice, waardoor je op hetzelfde wifi-netwerk zit als andere 'gasten' die de service gebruiken.

Verbinding maken met een hotspot op uw iPad

Je iPad verbinden met de hotspot is bijna identiek aan het verbinden met een ander wifi-netwerk.

  1. Ga naar de instellingen van je iPad.

    Image
    Image
  2. Tik op Wi-Fi en zoek de naam van uw iPhone onder Persoonlijke hotspots.

    Image
    Image
  3. Voer het wachtwoord in om lid te worden van uw netwerk.

Als je hotspot niet wordt weergegeven, schakel je wifi uit en vervolgens weer in op je iPad. Soms moet de lijst met beschikbare verbindingen worden vernieuwd.

Prijzen en andere overwegingen

Prijzen zijn afhankelijk van uw serviceprovider. AT&T, T-Mobile, Sprint en Verizon hebben allemaal pakketten waarin je je smartphone als hotspot kunt gebruiken. De meeste geven je een limiet van hotspot-bandbreedte voordat je de snelheid vertraagt of helemaal stopt.

De hoeveelheid is meestal voldoende, tenzij je veel videostreaming doet, wat er vrij snel op zal vreten. Neem contact op met uw serviceprovider voor meer informatie over hotspotkosten en -services.

Het gebruik van een hotspot is nog steeds het gebruik van je mobiele data. Als je een maximale datalimiet hebt, is het streamen van films via de hotspot misschien geen goed idee. De gemiddelde HD-film kan meer dan 1 GB duren om te streamen, wat snel door uw datalimiet kan gaan.

Zelfs onbeperkte abonnementen beperken meestal de hotspotgegevens, maar deze limiet is meestal hoger. Controleer je draadloze abonnement voor alle details.

Aanbevolen: